BĂSESCU, teorie INCENDIARĂ despre PROTESTUL din 10 AUGUST: „Arată că se URMĂREȘTE un JOC”

BĂSESCU, teorie INCENDIARĂ despre PROTESTUL din 10 AUGUST: „Arată că se URMĂREȘTE un JOC”

Traian Băsescu, fostul președinte, a declarat că legea permite Parchetului General să preia investigația privind protestul din 10 august.

Băsescu se declară convins că cer responsabili nu vor scăpa neanchetați pentru că este un caz important pentru toți românii.

„Convingerea mea e ca nu vor scăpa neanchetați huliganii. Având în vedere că e un caz atât de important pentru toți românii să știm ce s-a întamplat acolo, mă întreb de ce avem cazul dispersat în trei entități? Parchetul General are dreptul prin lege să preia de la structurile inferioare orice investigație. De ce nu le preia? Arată că se urmăreste un joc.”, a spus fostul președinte.

”Văd că se dă toată lumea cu capul de pereți cu secretul operațiunii, Or fi militarii cu secret, dar nu e un secret câte rachete avem la Deveselu, câte Patriot achiziționăm. Cred că Jandarmeria poate să trimită direct desecretizate documentele. Nu se poate face apărarea nimănui cu documente secrete, iar avocații nu au acces”, a spus Băsescu la România TV.

Ne puteți urmări și pe Google News