Secretul Deliei a ieșit la iveală. Artista a rupt tăcerea. Te-ai fi așteptat la una ca asta?

Secretul Deliei a ieșit la iveală. Artista a rupt tăcerea. Te-ai fi așteptat la una ca asta?

Delia este una dintre cele mai iubite artiste din România, iar proiectele și concertele ei s-au bucurat întotdeauna de succes și admirație. În anul 2018, artista a fost premiată de către revista „Actualitatea muzicală” și a câștigat, pe bună dreptate, titlul de „Vedeta anului 2018”.

Anul trecut, Delia a oferit publicului cel mai complex show din toată cariera ei: „Acadelia”. Spectacolul a ieșit impecabil, iar oamenii au dorit să afle cine se află în spatele succesului acestui spectacol. Delia a ținut să specifice că soțul ei – în care are „cea mai mare bază” – face cele mai importante lucruri”.

„Sunt foarte mulţi, oamenii de la Global Music, e Răzvan, în care am cea mai mare bază, ca să spun aşa, face cele mai importante lucruri, e omul care a crescut cu mine, omul care a ştiut să facă cu mine o echipă foarte bună, care a ştiut să se muleze pe personalitatea mea, care a ştiut să nu pună niciodată presiune. Suntem într-un parteneriat senzaţional şi foarte constructiv, în familie, şi e destul de greu să ţii lucrurile aşa. Oamenii de lângă mine pot fi de ordinul zecilor sau de ordinul sutelor, în funcţie de ce proiect avem, sunt de la sunetişti, la compozitori, la oamenii pe partea de promovare sau de la cei care mă aranjează sau dansează cu mine. Sunt mulţi”, a spus Delia, pentru Clik.

 

Ne puteți urmări și pe Google News