BREAKING NEWS: Kovesi A DAT FOC mediului politic. RĂZBOI TOTAL între tabere! Politician reputat: „Coincidențele sunt bizare!”

BREAKING NEWS: Kovesi A DAT FOC mediului politic. RĂZBOI TOTAL între tabere! Politician reputat: „Coincidențele sunt bizare!”

Mediul politic a luat foc după anunțarea calității de suspect a Laurei Codruța Kovesi. Un politician important anunță coincidențe alarmante.

Varujan Vosganian, membru marcant al ALDE și al coaliției de guvernare, a postat un mesaj cu privire la calitatea de suspect a fostului procuror-șef al DNA.

„Laura Codruța Kovesi a devenit suspect într-un dosar instrumentat de Parchet în plină campanie pentru ocuparea unei funcții publice. Tot astfel s-a întâmplat în trecut cu Călin Popescu Tăriceanu, Lia Olguța Vasilescu, Cătălin Cherecheș etc. etc. De fiecare dată au existat argumente pro și contra pentru asemenea coincidențe bizare.

Este foarte interesant că argumentele de azi ale celor din tabăra pro-Kovesi seamănă izbitor cu cele din trecut ale taberei anti-Kovesi (victimă a unui abuz, o adevărată execuție politică , tentativă de a bloca o candidatură de succes, utilizarea unei părți a justiției pentru manevre politice, tendințe dictatoriale, trebuie respectată prezumția de nevinovăție etc.etc.), în timp ce argumentele de azi ale celor din tabăra anti-Kovesi seamănă izbitor cu cele din trecut ale taberei pro-Kovesi ( dacă n-a făcut nimic, n-are de ce să se teamă, să facă un pas înapoi, are prilejul să-și dovedească nevinovăția, trebuie să avem încredere în justiție etc.etc.).”, a postat Vosganian pe pagina sa personală de Facebook.

Ne puteți urmări și pe Google News