Ce spune Donald Trump despre Super Bowl-ul american şi ce TEMERI are pentru fiul său Barron

Ce spune Donald Trump despre Super Bowl-ul  american şi ce TEMERI are pentru fiul său Barron

Chiar cu câteva ore înaintea începerii Super Bowl-ului, considerat practic de americani un eveniment la care nu se ratează, preşedintele american mărturiseşte temerile sale de tată în timpul unui interviu pentru CBS. Trump şi-ar lăsa fiul, Barron, să joace, dar nu l-ar împinge s-o facă, explicând şi de ce este îngrijorat.

’’L-aş lăsa să joace dacă ar dori, sigur. Dacă l-aş îndemna să joace? Niciodată!’’. În concluzie, Trump n-ar fi un tată bucuros şi liniştit dacă fiul său, Barron, şi-ar exprima dorinţa de a juca fotbal american. Chiar dacă, a admis el, echipamentul şi mai ales căştile folosite s-au îmbunătăţit odată cu trecerea timpului. În acelaşi timp, nu l-ar sfătui pe Barron să practice acest sport.

’’Îmi pare rău s-o spun, fiindcă îmi place să privesc la fotbal. Cred că National Footbal League este o mare realizare. Am auzit jucători din NFL spunând că nu şi-ar lăsa proprii fii să joace’’, a dezvăluit Trump. 

Cu siguranţă, ieri noapte americanii n-au pierdut finala Super Bowl care s-a disputat pe Mercedes-Benz Stadium din Atlanta, Georgia. Au  fost milioane de americani care au aşteptat să vadă care dintre New England Patriots şi Los Angeles Rams, va ridica trofeul Vine Lombardi Trophy, reprezentând o minge de fotbal în întregime din argint. Partida a început când în România trecuse de miezul nopţii.

Ne puteți urmări și pe Google News

P.s. Pe superba arenă din Atlanta, care a costat 1,6 miliarde de dolari şi unde au luat loc 80.000 de fani,  New England Patriots câştigă Super Bowl-ul pentru a ŞASEA oară în ultimii 19 ani, după un meci extrem de defensiv cu Los Angeles Rams, 13-3. Cum era de aşteptat, trofeul pentru cel mai bun jucător al finalei a mers la Julian Edelman, wide receiver-ul lui New England.