2012, Anul Dragonului de Apă : vom fi euforici şi plini de energie!

În horoscopul chinezesc, anul 2012 reprezintă intrarea în Anul Dragonului de apă.

Conform celor care se ocupă cu analiza horoscopului chinezesc, se anunţă un an de excepţie, în care ne vom pregăti serios pentru tot felul de proiecte grandioase, monumentale, extrem de ambiţioase şi de îndrăzneţe. Dragonul de apă îşi întinde stăpânirea între 23 ianuarie 2012 şi 9 februarie 2013.

Ni se spune că dimensiunile vieţii vor fi cu mult mai însufleţite şi că, într-un anumit fel ne vom afla într-o stare de permanentă euforie şi plini de energie! Se anunţă un an arzător, deoarece puternicul Dragon joacă pe o singură carte: totul sau nimic! De asemenea, ne va stimula să gândim şi să acţionam la un nivel mare, uneori depăşind limitele prevederii. Asiaticii consideră că este un an bun pentru călătorii, pentru naşterea copiilor sau începutul unei noi afaceri, pentru că binevoitorul Dragon aduce mult noroc şi fericire. Primim chiar şi o avertizare interesantă: succesele, ca şi insuccesele, vor fi magnifice!

Personalităţi “de apă”

În zodiacul chinezesc, Dragoni de apă sunt persoanele care s-au născut între 27 ianuarie 1952 și 23 ianuarie 1953. De asemenea, Dragon de apă va fi și orice copil născut între 23 ianuarie 2012 și 9 februarie 2013. Printre personalităţile născute în zodia Dragonului de apă se numără  premierul rus Vladimir Putin, actrița Isabella Rossellini, actorii Liam Neeson şi Mickey Rourke, precum şi tenismenul Jimmy Connors.

Despre Dragonul de Apă se spune că este inteligent și dotat cu o creativitate peste medie, ceea ce îi asigură, în cele mai multe cazuri, succesul pe plan social. Totuși, nu îi plac pozițiile de prim plan și de obicei evoluează atât cât să îi fie bine, lui și celor dragi, fără să forțeze nota prea mult. Dragonul de apă este, datorită maleabilității acestui element, și un bun negociator. Știe să se adapteze la dispoziția și la dorințele celui care i se află în față, iar acest lucru îl ajută atât pe plan profesional, cât și pe plan personal, unde poate să depășească cu grație orice conflict.

Cinci binecuvântări supreme Dragonul chinezesc simbolizează o mare şi binevoitoare putere. Dragonul este o creatura străveche, maiestuoasă şi inteligent , iar anii guvernaţi de el sunt considerati a fi norocoşi. Pe de alta parte, atât Dragonul de apă, cât şi cei de lemn, foc, pământ şi metal, par a da amploare atât succesului cât şi esecului. Specialiştii în materie spun că în general, anul Dragonului de apă (1992, 1952 şi iată, acum 2012) este remarcabil prin calm, inteligenţă vizionară şi echilibru între intuţie şi logică.

Mai presus de toate, Dragonul de apă este considerat a fi cel mai în măsură semn zodiacal capabil a dărui cele cinci binecuvântări supreme din tradiţia chinezească: armonia, virtutea, prosperitatea, împlinirea şi longevitatea!