1300 euro/cuplu - tarif de Revelion la hotelul renovat de Copos la Poiana Braşov

Un sejur de Revelion de cinci nopţi de cazare într-o cameră dublă la hotelul Sport din Poiana Braşov cu mic dejun şi cină festivă pentru două persoane costă 1.300 de euro, au anunţat luni oficialii grupului Ana Holding cu ocazia inaugurării noului hotel.

Hotelul Sport, deţinut de compania omului de afaceri George Copos, a fost inaugurat luni, în urma unei investiţii de circa 11 milioane de euro. "Trebuia să îl închid. Am avut de ales între a-l închide, a pierde 200 de locuri de muncă sau a investi. Aşa că am ales să investesc. Sperăm să amortizăm investiţia în 20 de ani, dar în 10 ani trebuie să rambursăm banii către BRD. Între timp aşteptăm să se termine şi Autostrada Bucureşti-Braşov", a declarat Copos. Omul de afaceri a afirmat că a investit 25 milioane euro în modernizarea hotelului Sport şi în renovarea hotelurilor Crowne Plaza şi Hilton din Bucureşti. În urma renovării, numărul de camere ale Sport Hotel&Spa a crescut de la 89 la 104. Hotelul are un Spa de 1.900 metri pătraţi, care a costat 3,5 milioane euro. Lucrările de modernizare au început la 15 martie, iar în prezent sunt finalizate în proporţie de 98%. "În acest moment hotelul se află printre primele 20-30 de hoteluri din Europa situate în staţiunile de schi", a mai adăugat Copos.

La inaugurarea hotelului au participat mai multe persoane publice printre care ministrul finanţelor, Gheorghe Ialomiţianu, primarul Braşovului, George Scripcaru, Florin Pogonaru, preşedintele Asociaţiei Oamenilor din Afaceri din România, fostul ministrul de finanţe Gheorghe Pogea şi Cristian Ţopescu.