Simona Halep și-a acordul pentru al doilea turneu WTA Premier din 2016

Simona Halep și-a acordul pentru al doilea turneu WTA Premier din 2016

Tenismena Simona Halep, locul 2 mondial, a confirmat prezența la întrecerea de la Sydney, al doilea turneu de categorie WTA Premier al lunii ianuarie.

Cel mai probabil, constănțeanca se va bucura la Sydney de statutul de principală favorită, iar acest turneu se va lua startul pe 11 ianuarie, cu o săptămână înainte de primul Mare Șlem al anului, Australian Open.

„Sydney e un mare turneu, e foarte dificil, toată lumea joacă bine. E cu un Grand Slam, poți întâlni jucptoare de top în prima rundă, dar sper să fiu pregătită să încep turneul într-o poziție bună și să joc cel mai bun tenis al meu. Sunt fericită să revin la Sydney, am jucat aici de câteva ori. Anul trecut nu m-am simțit bine și n-am putut juca, dar acum vreau să fiu 100% pregătită și să câștig meciuri”, a declarat Simona, citată de mai multe ziare australiene.

Mai mult, sezonul de anul viitor va începe pe 4 ianuarie cu prima competiție de categorie Premier, Brisbane, dar și cu turneul WTA International de la Shenzen, unde românca e deținătoarea titlului.

Ne puteți urmări și pe Google News