Editura Evenimentul si Capital

SCLAVELE sexuale ISIS povestesc INFERNUL pe care l-au trăit în CAPTIVITATEA teroriştilor

Sursă foto: dailymail.co.uk
Autor: | | 3 Comentarii | 3950 Vizualizari

O femeie răpită de teoriştii temutei grupări ISIS povesteşte detalii terifiante din cele nouă luni de captivitate, unde a trăit pe propria piele un adevărat infern.

Shirin, pe numele sub care îşi spune povestea avea 17 ani când a fost luată în captivitate de teroriştii ISIS, în august 2014, alături de colegii de şcoală. Răpită şi dusă într-o clădire părăsită îşi aminteşte că erau în jur de 3.000 de alte persoane, implicit mama şi surorile sale, langă care a trăit calvarul vieţii sale, din care a reuşit într-un final  să scape şi să fugă cu familia sa în Germania.

Shirin, care visa în adolescenţă să devină avocat, îşi povesteşte acum clipele trăite în iadul ISIS în cartea pe care a scris-o, intitulată “Rămân fiica luminii”

De la dormitul pe jos, sprijiniţi de pereţii reci ai clădirii, groaza care dicta în inimile fiecăruia dintre cei captivi, teama de a-şi privi în ochi “superiorii”, până la propunerile sexuale ale celor care îi supravegheau, Shirin seamană umilinţa, frica şi frustrarea sentimentului de a-ţi fi luată libertatea şi gândul de a-ţi pierde viaţa în orice moment în fiecare rând scris al cărţii sale.

“Dacă vrenuia dintre ei îi plăcea o femeie, îşi scriau numele pe pielea ei, ca şi cum şi-ar marca teritoriul”, îşi aminteşte tânăra. Lucrurile se petreceau foarte repede când teoriştii îşi alegeau sclavele sexuale, femeile care le attrăgeau atenţia nu aveau niciun cuvânt de zis. Shirin îşi aminteştecum mamele acestora plângeau cuprinse de disperare şi îi implorau să nu le ia fetele, ştiau că nu mai aveau să le vadă după. Se întâmpla ca aceştia chiar să le spună că le iau fiicele să le ţină predici din Coran şi că totul avea să se întoarcă la normal mai târziu.

“Blândeţea pe care încercau să o transmită pentru a calma atmosfera cuprinsă de teroare din jur era falsă cu siguranţă.”

 Shirin descrie cum era bătută cu brutalitate, cum se năpusteau asupra ei fără nicio urmă de compasiune ori milă. Au fost nenumărate zile în care nu mânca absolut nimic, nu bea apă, nu avea unde să doarmă, podeaua rece fiindu-I singurul sprijin şi mirosul insuportabil al călăilor ISIS. Spune că niciun parfum din lume vreodată nu ar fi putut acoperi felul în care miroseau şi nimic nu ar putea-o face să uite în viaţa sa acel miros.

A fost violată zile întregi la rând, de mai mulţi bărbaţi dintre cei ce le ţineau captive, bătută până la sânge atunci când se opunea perversiunilor acestora şi drogată până ajungea să nu mai simtă nimic. Celelalte, dintre cele mai norocoase, care nu cazuseră încă pradă dorinţelor sexuale ale teroriştilor i-au îngrijit rănile şi au fost lângă ea în tot acest chin.

După infernul trăit sub tutela ISIS, Shirin a reuşit într-un final să evadeze din ghearele teoriştilor cărora le-a  fost sclavă timp de nouă luni, împreună cu mama şi surorile sale. Şi-a reîntâlnit tatăl în tabăra de refuagiaţi din Germania şi nu a avut nici acum curajul să îi povestească prin ce a trecut. Nici ea, nici mama sa. 

Pagina 1 din 1


Tag-uri: ele, capital, b1, sportnews, rtv2

Alte articole din categoria: Internaţional

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
infoactual.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
FACEBOOK
evz.ro

Articole salvate