A început RĂZBOIUL climatic! Rusia, considerată VINOVATĂ. Un GENERAL a DECIS să vorbească

A început RĂZBOIUL climatic! Rusia, considerată VINOVATĂ. Un GENERAL a DECIS să vorbească

Războiul pare să fi început! Nu pe front, ci în spatele cortinei, acolo unde liderii marilor puteri ale lumii își aranjează pionii pe tablă și își asigură fiecare avantaj pe care îl au la îndemînă.

În mijlocul celui mai tensionat moment din ultimele decenii, România se confruntă și cu cel mai mare inamic: natura.

Iar anunțul făcut de meteorologi și oferit în urma unor rapoarte documentate, ne dă fiori. Conform acestora, fluctuațiile importante de temperatură și vreme reprezintă doar începutul. Iar principalele motive care au dus aici sunt, spun specialiștii, poluarea tot mai accentuată și defrișările masive. În privința ultimului aspect, e de notorietate că suntem lideri detașați. Cel puțin în Europa.

15 judeţe din România au fost în ultimele zile sub cod portocaliu de vânt şi ninsori puternice. Meteorologii recunosc că au înregistrat recorduri de frig pentru această perioadă. La Miercurea Ciuc, pe 22 aprilie dimineaţa au fost minus 9 grade Celsius, cea mai redusă temperatură înregistrată pentru această zi din 1969 încoace.

Numai că schimbările bruște și repetate ale temperaturilor au pus pe tapet și un scenariu traumatizant pentru omenire. Susținute de un specialist în domeniu, general. Puterile lumii se folosesc de aparaturile pe care le au pentru a schimba vremea încît să le creeze un avantaj.

 

De acest război geoclimatic a vorbit generalul Emil Streinu, specialist radiolocaţie. Acesta a avertizat că astfel de episoade vor fi tot mai dese. Streinu spune, cu convingere, că sunt folosite tehnici şi tehnologii de control al mediului înconjurător de către statele dezvoltate, pentru a câştiga un avantaj economic şi arată către Rusia, care ar răspunde prin astfel de metode embargoului impus de Uniunea Europeană, precizează Agroinfo.

 

“În momentul de faţă se lucrează electronic, cu instalaţiii de mare putere, prin încălzirea puternică a atmosferei şi modificarea permeabilităţii electrice a picăturii de ploaie şi a fulgului. (...) Acum avem o zăpadă lucrată electronic. Sunt folosite căderi de precipitaţii pe teatrele de operaţiuni militare şi pentru avantaje economice, a spus Streinu la RomâniaTV.

Acesta susţine că SUA, China, Rusia, Ucraina, Serbia, Norvegia, Germania, Iranul, dar şi Suedia ar deţine şi folosi tehnici şi tehnologii de control a mediului înconjurător pentru  interese geopolitice şi economice.

 

Ne puteți urmări și pe Google News