Editura Evenimentul si Capital

Propaganda condamnatului Felix merge și la radio! Antena 3 se aude în FM

Autor: | | 0 Comentarii | 831 Vizualizari

Cele două frecvenţe din Bucureşti, cele mai disputate, au fost câştigate de Radio Guerrilla, respectiv de Antena 3.

Astăzi, Consiliul Național al Audiovizualului decide astăzi la cine vor ajunge cele 48 de frecvențe radio puse la bătaie în concursul desfășurat în perioada 17 - 24 noiembrie. La concurs s-au înscris 63 de societăți din întreaga țară, care au depus 494 de solicitări de licențe.

Printre concurenții care au depus proiecte se numără cei deja consacrați pe piața radio, cum ar fi Radio ZU, Romnatic, Kiss FM, Magic FM, Rock FM, Național FM, dar și companii noi care vor să intre pe zona de radio. Adevărul Live, B1 TV, România TV și Antena 3 au depus solicitări pentru a obține una dintre cele două licențe puse la bătaie, cu acoperire pe București.

În concurs a intrat și Radio Guerrilla SRL, o societate nou înființată, ce încearcă să recupereze licențele Guerrilla, ce au aparținut în trecut Realitatea Media, retrase de Consiliul Național al Audiovizualului în septembrie 2013. Proiectul a fost susținut la CNA de către Mihai Dobrovolschi, Liviu Mihaiu, Sorin Faur, Dan Chișu şi Florin Velea. Liviu Mihaiu a mai spus și că are în plan un post TV online Guerrilla.

„AVEM GUERRILLA!!!!!”, a anunțat Mihai Dobrovolschi pe pagina sa de Facebook, în urmă cu puțin timp. Iar fanii i-au răspuns: „Felicitari Mihai Dobrovolschi, felicitari tuturor colegilor/colegelor, bine ai revenit RADIO GUERRILLA

Guerrilla este câștigător a șapte frecvențe puse la bătaie de CNA:

Brăila (10 firme) - 105,5 - câștigător: Radio Guerrilla (șase voturi pentru)

București (18 firme înscrise) - 94,8 - Radio Guerrilla (șase voturi pentru)

Bistrița (11 firme) - 95,1 - câștigător: Radio Guerrilla (șapte voturi pentru)

Darabani (2 firme) - 97,6 - Radio Guerrilla (șapte voturi pentru) la primul tur.

Craiova (14 firme)- 92,7 - Radio Guerrilla (șapte voturi pentru), la primul tur.

Craiova (1 firmă) - 1.584 - Radio Popular (șase voturi) - adjudecat la primul tur.

Timișoara (13 firme) - 100,0 - Radio Guerilla (șase voturi pentru), din primul tur. 

"Credem că putem să aducem în FM cultura cu umor vs. hăhăiala fără niciun sens. Decizia pe care o să o luați o să însemne că nouă ani de zile în zeci sute de mii de oameni se va infuza un conținut bun sau un conținut rău şi asta în fiecare clipă", a spus Mihai Dobrovolschi la concursul de licenţe radio organizat de CNA în susţinerea proiectului Radio Guerrilla.

Societatea Antena 3 SA a primit frecvenţa 106,2 MHz. Societatea Antena 3 SA vrea să lanseze un radio cu tematică informativă, intitulat 3 FM, care va fi un post premium, dedicat în primul rând bucureştenilor, după cum a declarat Mihai Gâdea, pe 17 noiembrie, când a fost audiat în concursul organizat de CNA pentru atribuirea unor frecvenţe libere.

Au fost 22 de societăți diferite care au aplicat pentru frecvența radio respectivă, iar Șase dintre membrii CNA au votat cu Antena 3 din primul tur.

„Am să susţin radioul Antenei 3 dintr-o raţiune care e dincolo de simpatie, dintr-o raţiune care ţine de logică şi pragmatism, nu toţi membrii CNA gândesc ca cei care susţin audienţa Antenei 3. Mă interesează ca un număr cât mai mare de ascultători să audă ştirile de pe radioul Antenei 3”, a spus Radu Călin Cristea, înaintea votului pentru frecvențele de București.

La şedinţa CNA de marţi au participat Valentin Jucan, Lorand Turos, Viorel Buda, Monica Gubernat, Gabriel Tufeanu, Radu Herjeu, Dorina Rusu, Răsvan Popescu şi Radu Călin Cristea. La şedinţă nu participă Laura Georgescu, preşedintele CNA, şi membrul Florin Gabrea.
Alte articole din categoria: Divertisment

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
ziare.com
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
FACEBOOK
evz.ro

Articole salvate