Editura Evenimentul si Capital

IPOTEZĂ HALUCINANTĂ! Mădălina Manole luase multe somnifere înainte de a înghiți Furadan

Mădălina Manole
Autor: | | 3 Comentarii | 1764 Vizualizari

O ancheta deschisă de specialiști în crimnalistică veniți de peste hotare scot la iveală noi elemente incediare despre moartea Mădălinei Manole. Astfel, criminaslistul din Canada, Mihaela Brooks, susține că analizele de laborator pe care le-a făcut scot la iveană o nouă prezumție: Mădălina Manole a fost "drogată" înainte să înghită Furadanul.

Expertul în criminalistică Mihaela Brooks a dezvăluit că în sângele cântăreței se afla o substanță extrem de puternică, ce poate fi chiar letală: fenobarbital. Medicamentul se folosește ca somnifer, antiepileptic, dar și ca sedativ, însă este eliberat doar pe bază de rețetă.

Brooks scoate la lumină amănunte ce au fost trecute cu vederea până acum de anchetatori. 5,7 mg de fenobarbital avea administrat în corp, înainte să înghită Furadanul.

"Într-o moarte care urmează unor convulsii severe se știe că rigiditatea, în special rigiditatea generalizată intervine imediat. A avut sau nu Mădălina convulsii sau rigiditatea a fost imediată la ea? Răspunsul este nu! Deoarece în raportul de autopsie este menționat rezultatul laboratorului de toxicologie din care reiese că Mădălina avea în sânge o cantitate de 5,7 mg de fenobarbital. Nu știu dacă sângele pentru laborator a fost luat din vena femurală, pentru că atunci cifra era mult mai exactă, dar nu asta este important cât faptul că anchetatorii, chiar și după ce au avut raportul de autopsie, nu au verificat dacă Mădălina avea fenobarbital în casă, în ce fel, comprimate, injecții sau supozitor, şi-n acelasi timp, dacă avea rețetă. Dacă nu avea rețetă, ar fi trebuit determinat cum a procurat fenobarbitalul și de ce.(...)

Este posibil să-l fi luat dacă avea probleme cu somnul şi a vrut să se ducă la culcare - e posibil să-l fi luat ea. Dar în acelasi timp există un mare semn de întrebare dacă ea l-a luat ştiind că o să comită actul suicidal. De ce? Pentru că o persoană care îşi alege o moarte atât de violentă nu se asigură şi ia un antidot pentru unul dintre simptomele otrăvirii cu substanţa pe care şi-a ales-o", spune Mihaela Brooks într-un nou episod al "anchetei paralele" lansate în legătură cu moartea Mădălinei Manole.

Pagina 1 din 1Stirile zilei

Alte articole din categoria: Justiţie

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
fanatik.ro
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
playtech.ro
unica.ro
dcnews.ro
stiridiaspora.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI

Articole salvate

X