Editura Evenimentul si Capital

Internship pentru studenți și absolvenți

Autor: | | 0 Comentarii | 878 Vizualizari

Tradeville, lider de piață în tranzacționarea online din România, lansează un nou program de internship destinat studenților și tinerilor absolvenți, cu mentori dedicați. Astfel, aceștia vor avea oportunitatea de a dobândi experiență în una dintre cele mai dinamice companii românești de pe piața locală de capital, sub îndrumarea echipei Tradeville.

Programul de internship cuprinde șapte departamente - IT, Marketing, Vânzări, Analiză, Project Management, Helpdesk și Juridic, iar participanții vor avea responsabilități specifice, începând de la cercetarea unor probleme legale specifice în cadrul departamentului juridic și până la informarea clienților cu privire la produsele și serviciile companiei, în departamentul de vânzări. Pe toată durata internshipului, fiecare participant la acest program va fi îndrumat de un tutore dedicat, pentru dobândirea de noi abilități și dezvoltarea lor, precum și pentru maximizarea cunoștințelor însușite.

„Programele de internship pe care Tradeville le-a organizat în ultimii ani au fost experiențe foarte reușite, nu doar pentru noi, ci și pentru participanți - peste o treime dintre aceștia au devenit parte a echipei Tradeville, alegând să rămână în companie ca angajați cu normă întreagă. O dovadă a faptului că programul de internship ne ajută să descoperim oameni valoroși este parcursul profesional al lui Cosmin Marinescu, actual Director General Adjunct. Cosmin a venit la Tradeville, în 2005, într-un astfel de program de practică, iar, ulterior, după terminarea facultății, a rămas ca Junior Investment Specialist în companie. De-a lungul timpului a avansat până la poziția de Director de Vânzări, iar anul acesta a fost numit Director General Adjunct. Ne dorim să găsim în continuare tineri pasionați și ambițioși, care se pot dedica unui internship educativ și aplicat și care să devină membri valoroși ai echipei Tradeville”, a comentat Victor Stănilă, directorul de comunicare al companiei.

Programul de internship se desfășoară pe o perioadă stabilită de comun acord cu stagiarii (între 2 și 3 luni), iar programul este flexibil, aceștia urmând să lucreze alături de echipa companiei timp de 4-6 ore pe zi. Activitatea nu se va desfășura pe o perioadă predefinită, ci va fi o campanie continuă, astfel încât toți aplicanții potriviți pentru pozițiile deschise să aibă posibilitatea de a desfășura stagiul. Astfel, chiar dacă sunt ocupate toate posturile într-un stagiu, procesul nu este oprit, aplicanții selectați urmând să desfășoare stagiul în următoarea perioadă.

Tradeville este prima companie din România care a dezvoltat o platformă de tranzacţionare online. În ultimii zece ani, s-a menţinut în top zece al intermediarilor de retail de la Bursa de Valori Bucureşti (BVB) și pe primele două poziții în rândul caselor de brokeraj, după cifra de afaceri.
Stirile zilei

Alte articole din categoria: Educaţie

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
infoactual.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro
Loading...

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI

Articole salvate