UTIL SPC: vânzare și service de stivuitoare în Giurgiu

30 Jul 2019
UTIL SPC: vânzare și service de stivuitoare în Giurgiu

UTIL SPC, companie cu o experiență de peste 18 ani în domeniu, oferă celor interesați posibilitatea de a vedea și de a testa la sediul din Giurgiu motostivuitoare, electrostivuitoare și alte echipamente specifice desfășurării activității de intralogistică. Firma giurgiuveană, una dintre cele mai puternice de pe piață, menține permanent un stoc de peste 200 de echipamente cu care poate răspunde rapid celor mai diverse cerințe ale clienților.

Companie 100% românească, aflată în top 3 firme din jud. Giurgiu după cifra de afaceri din anul 2018, comercializează o gamă largă de produse precum motostivuitoare și electrostivuitoare Hyundai, electrostivuitoare Crown, transpalete electrice Crown și Pegaso. Calitatea superioară a echipamentelor, seriozitatea angajaților în relațiile de afaceri, implicarea totală în procesul vânzării și creșterea activității de service au dus la dezvoltarea continuă a societății, UTIL SPC ajungând să fie astăzi prezentă la nivel național cu utilaje vândute în toate județele țării. Având drept principal client DEDEMAN, cel mai de succes retailer local cu capital 100% românesc, rețeaua de service a fost extinsă astfel încât să acopere toate ariile de intervenție în cel mai scurt timp.

Pentru a oferi o cât mai reală imagine a produselor, compania îi invită pe potențialii clienți la sediul său principal din Giurgiu, la doar 60 de kilometri de București. Aici aceștia au posibilitatea de a vedea cum funcționează utilajele și de a lua decizia corectă de cumpărare pe baza unor informații obținute direct de la sursă. Stocul mare și diversificat de utilaje permite livrarea rapidă a echipamentelor și soluționarea nevoii clientului într-un timp foarte scurt.

Domnul Cătălin Iamandi, directorul departamentului de achiziții al ICME ECAB SA, a declarat că vizita la sediul din Giurgiu a fost cea care l-a determinat să se hotărască asupra stivuitoarelor Hyundai, văzând cum funcționează și considerându-le cea mai buna soluție pentru activitatea desfășurată de companie. Livrarea rapida din stoc a facilitat continuitatea proceselor, lucru ce a permis evitarea pierderilor.

Pentru mai multe detalii:

– website: www.utilspc.ro
– LinkedIn: www.linkedin.com/company/utilspc/
– telefon: 0246 210610
– persoana de contact: dl. Dan Voinea, manager vânzări