Nou: Serviciu De Consultanta Juridica – Avocat Online

12 Apr 2020
Nou: Serviciu De Consultanta Juridica – Avocat Online

S-a lansat serviciul de consultanta juridica online pe Ad-Avocat pentru a veni in intampinarea clientilor care doresc solutii rapide, intr-un timp si mod eficient. De acum inainte, veti putea beneficia de toate avantajele unei consultatii cu un avocat specialist, pe Ad-Avocat.ro  la sectiunea de avocat online. Este locul unde veti putea sa va programati si sa obtineti informatiile solicitate in mai putin de o ora, din partea celor mai buni specialisti in drept. Avocat Claudia Chirita a oferit cateva informatii despre acest nou serviciu.

Prin intermediul acestei platforme online, oricine este interesat, va putea sa discute cu un avocat folosind una dintre aplicatiile cunoscute, Skype, Whattsapp video sau prin telefon. Consultania juridica are loc live, ca si cum ar fi fata in fata, beneficiand de aceleasi informatii si avantaje precum intalnirile fizice. Nu este nimic complicat.

Pentru a avea acces la consultanta online, este nevoie de completarea unui formular, cu date precum nume, numar de telefon, email, precum si trecerea in scris a problemei. Plata se va face instant prin cad bancar. In cele mai multe cazuri, se poate obtine o programare la o ora de la trimiterea datelor si a platii. O consultatie juridica online se poate desfasura in 60 minute.

Unul dintre avantajele acestui tip de serviciu online de consultanta juridica este acela de economisire a timpului, pierdut de cele mai multe ori pe drum sau in deplasari in alte orase, dup caz. Astfel, orice client, indiferent de resedinta va putea sa acceseze platforma online de pe Ad-Avocat.

Mai mult decat atat, avocatii din echipa noastra de specialisti sunt vorbitori de limba italiana, fiind astfel la dispozitia clientilor din Italia si alte zone ale Europei.

Experienta isi spune cuvantul, de mai bine de 10 ani, avocatii Ad-Avocat au oferit consultanta fizica si prin telefon, sutelor de clienti din Romania si din strainatate.

Acest nou concept de relationare profesionala online se bazeaza pe aceleasi principii de loialitate, incredere si confidentialiate care se stabilesc intre avocat si client. Economisim timp, onorariile sunt mai mult decat rezonabile, putand fi la dispozitia simultana a mai multor clienti, fiecare beneficiand de aceleasi servicii de calitate.

Platforma online de consultanta juridica include servicii de drept civil (analiza si interpretare contracte, revendicare si chestiuni legate de proprietate privata, etc.), drept comercial (recuperare creante, insolventa, executare silita, infiintare si modificari firme, etc.), dreptul familiei (divort, partaj, stabilirea paternitatii, impartirea bunurilor comune din timpul casatoriei, etc.), drept medical (reprezentare penala sau civila in caz de malpraxis, redactare de sesizari catre comisiile medicale competente).

Nu oferim consultanta gratuita, de aceea fiecare client este tratat cu aceiasi importanta si profesionalism, toata munca fiind depusa de o echipa de avocati, cu peste 10 ani experienta in domeniul juridic.

Nicio problema nu este imposibila si vom cauta sa va oferim cele mai bune solutii si idei de actiune. Sediul Ad-Avocat este localizat in Bucuresti, insa, datorita noului concept „boutique”, aveti sansa de a beneficia de serviciile de specialitate juridica de oriunde in tara. Va asteptam cu forte proaspete si cu pasiune in tot ceea ce intreprindem!