Lara, Antalya Una Din Destinatiile Preferate de Romani

23 Apr 2021
Lara, Antalya Una Din Destinatiile Preferate de Romani

O vacanță în Lara înseamnă lux și rafinament. Cartierul Lara se află situat în orașul Antalya și și-a câștigat reputația ca fiind Las Vegas-ul Turciei, datorită numeroaselor hoteluri de aici care sunt o replică a unor locuri faimoase din toată lumea, cum ar fi Topkapi Palace, Kremlin, Veneția. În Lara sunt numeroase hoteluri de cinci până la șapte stele, cele mai multe amplasate în zona Kundu.

Plajă Lara este una dintre cele mai lungi plaje cu nisip brun-auriu și un loc tot mai căutat de turiști, în ultimii ani. Această fâșie de pământ se întinde până la Golful Antalyei.

O vacanță petrecută pe Plaja Lara nu poate fi altfel decât memorabilă, au descoperit acest lucru turiștii care după ce au ajuns prima oară aici, și-au dorit să mai revină. Și cum să nu îți dorești să revii de fiecare dată într-un loc cu plaje moderne, cu frumuseți naturale și hoteluri care oferă cele mai bune servicii.

O vacanță în Lara înseamnă plajă, soare, shopping și mâncare bună la unele dintre cele mai luxoase restaurante de aici, însă înseamnă și o viață de noapte trepidantă. Baruri, cluburi exclusiviste și restaurantele de top sunt principalele atracții pe timpul nopții în Lara, un loc care nu pare să doarmă vreodată.

Însă nu de fiecare dată este nevoie să ieși pentru a te distra. Cele mai multe dintre hoteluri oferă opțiuni diverse de distracție pentru turiștii care nu doresc să meargă la culcare prea devreme, de la spectacole tematice, la petreceri și discotecă.

O plajă lungă

Plaja Lara înseamnă nisip cât vezi cu ochii. Nisipul de aici este în mare parte auriu, deși există câteva porțiuni mai întunecate și unele cu pietricele. Apa puțin adâncă din zona este principala atracție pentru copii. 

Excursie cu barca la cascada Düden

Râul Düden dă naștere unei cascade spectaculoase, apa curgând de la 40 de metri din vârful unei stânci în mare. Cascada poate fi admirată și de pe uscat, dar cel mai bun mod a vedea spectacolul oferit de apa în cădere este într-o excursie cu barca din portul din Antalya. Cea mai impresionantă priveliște este spre sfârșitul primăverii, când râul atinge debitul maxim.

O vacanță activă

Hotelurile oferă multe opțiuni iubitorilor de sport, atât în apă, dar nu numai. Marea aici este caldă și liniștită, ceea ce o face un teritoriu excelent pentru sporturi nautice. În vacanța din Lara, poți încerca jet-ski, parasailing sau windsurfing. Și dacă preferi să nu te aventurezi direct în apă mării, poți închiria un catamaran pentru a explora coasta, Dar există întotdeauna și alternative cum sunt volei pe plajă, ciclism și alte sporturi care nu au legătura cu apă.

Încearcă preparatele locale și internaționale

Cuvântul de ordine în meniul celor mai multe hoteluri de aici este abundența. Bufetul restaurantelor de lux este de fiecare dată garnisit cu cele mai delicioase preparate, iar în cadrul restaurantelor poți comanda oricând sushi, preparate italiene sau franțuzești și așa mai departe.