Cum poți accesoriza bebelușul pentru ședința foto cu ajutorul Little Prints

26 Jun 2021
Cum poți accesoriza bebelușul pentru ședința foto cu ajutorul Little Prints

Primele luni din viața unui copil trec foarte repede, timp în care acesta crește din ce în ce mai mult. Părinții vor să savureze fiecare clipă și să aibă cât mai multe amintiri cu cel mic în acest stadiu. Bebelușul descoperă lumea și este delicios cu orice grimasă face și reacție pe care o are la diferiți stimuli.

 

Ședințele foto sunt una dintre activitățile pe care din ce în ce mai mulți părinți optează. Fotografiile realizate de un profesionist sunt demne de pus în ramă și vor fi cu adevărat amintiri memorabile. Totuși, pentru că această ședință să fie cu adevărat reușită este nevoie de anumite elemente care să accesorizeze copilul și care să îi scoată în evidență trăsăturile. Cu privire la acest aspect, magazinul online Little Prints poate fi ideal, deoarece dispune de elementele necesare.

 

Categorii de produse textile pentru ședința foto

 

Little Prints dispune de o gamă variată de produse calitative și necesare pentru copii de la primele zile de viață și până la câțiva ani. Aceștia au fost primii care au adus în România cunoscutul brand Bibs. Alături de acestea regăsim chiar și marca Finn + Emma sau Mushie. Pe site sunt disponibile și produse marca proprie cu semnătura Little Prints, create special astfel încât să se plieze pe necesitate, aspect și siguranță. Printre acestea se enumeră și anumite bentițe.

 

Printre elementele esențiale pentru o ședință foto se enumeră și body-urile. Cele disponibile pe site au imprimate mesaje adorabile care vor reda câteva zâmbete cu siguranță. “No hair don’t care”, “I’m new here” sau “Hangry” sunt doar câteva dintre mesajele ce pot apărea pe body-uri, alături de multe alte idei inedite.

 

În funcție de tematica ședinței foto părinții pot opta și pentru bentițe de culori inedite, create din materiale speciale care să nu incomodeze copilul. Un turban pentru fetițe este chiar o variantă care iese din tipare și combinată cu o rochiță colorată vor face subiectul unei imagini și unui look chic și drăgălaș. După achiziție, acestea pot fi utilizate și în viața de zi cu zi deoarece feresc bebelușul de vânt, având un rol asemănător cu a unei căciulițe, doar că mult mai fashion.

 

Accesorii asortate

 

Pentru că lumea fashion este acum prezentă și la vârstele mici, culorile fiecărui element ce acompaniază copilul au o importanță majoră, pentru că lumea caută ca acestea să fie asortate. În acest sens, Little Prints dispune de suzete care se pliază pe nevoile celui mic. Care nu irită, dar care au culori variate și nuanțe de toate felurile.

 

Alături de acestea sunt disponibile și pături, biberoane și alte elemente necesare pe care le puteți descoperi dacă accesați site-ul.

 

Contact:

+4 0725 766 847

[email protected]