Cele mai cunoscute branduri de ochelari din lume. 9 recomandări

21 Dec 2021
Cele mai cunoscute branduri de ochelari din lume. 9 recomandări

Bucură-te de calitatea ramelor și atenția la detalii oferite de brandurile consacrate. Iată 9 recomandări de mărci de ochelari cunoscute în întreaga lume, care îți pun la dispoziție modele în tendințe. Găsește perechea potrivită pentru stilul și personalitatea ta.

Branduri de ochelari în trend

Mizează pe expertiza lor și alege rame de ochelari de la branduri renumite, adaptate trendurilor. Optează pentru forme, mărimi și culori care îți pun în evidență trăsăturile feței, tonul pielii, nuanța ochilor și a părului. Experimentează cu diferite modele, până descoperi ceva care să te reprezinte în totalitate.

1.Ray-Ban

Vestit pentru faimoșii ochelari de tip aviator, care fac furori an de an, Ray-Ban iți oferă variante cu un aspect vintage și de înaltă calitate. În funcție de tipul feței tale, alege modele precum Wayfarer, Clubmaster sau Pilot, care să completeze look-ul tău în fiecare zi.

2.Tom Ford

Dacă ești în căutarea unor ochelari sofisticați, cu un stil atemporal și extrem de rezistenți, acesta este brandul ideal pentru tine. Aproape toate ramele cu semnătura Tom Ford au câte un detaliu special, specific mărcii, fie că este o pereche pentru corectarea vederii, fie una de soare.

3.Gucci

Dacă porți ramele Gucci, cu siguranță atragi privirile și atenția celor din jurul tău. Supradimensionate și extravagante, acestea adaugă personalitate oricărei ținute. Alege un model clasic reinterpretat de designerul casei de modă, care să se potrivească stilului tău unic. 

4.Prada

Cu forme îndrăznețe, cu linii geometrice sau cu unghiuri bine definite, ochelarii Prada reprezintă alegerea perfectă pentru a completa outfiturile tale. Mai mult, poți găsi variante pentru toate gusturile, de la ramele cu forme tradiționale, la cele avangardiste. 

5.Burberry

La Burberry poți găsi modele creative pentru ramele de tip Aviator, dar și unele deosebite, supradimensionate. Brandul se caracterizează printr-un print special aplicat pe brațele ochelarilor.

6.Giorgio Armani

Casa de modă Giorgio Armani sau sub-brandul Armani Exchange oferă variante clasice, rafinate, multe dintre ele cu un print care imită carapacea de țestoasă, „tortoise shell”. Ramele au un design atent ales și sunt confecționate din materiale de calitate.

7.Ana Hickmann

Ochelarii semnați de Ana Hickmann sunt extrem de feminini, eleganți și cu detalii deosebite pe întreaga ramă sau doar pe brațele ochelarilor. Aceștia sunt creați pentru a fi purtați cu atitudine și încredere de sine. 

8.Police

În general, ramele Police au un aspect retro, cu forme potrivite pentru toate tipurile de față, atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Brandul este cunoscut în special pentru ochelarii de soare, cu un look consacrat, masculin.

9.Persol

Ochelarii Persol se disting prin săgețile de pe brațele ramelor, inspirate de armele războinicilor. Modelele aparte sunt realizate cu măiestrie și sunt preferate de multe vedete internaționale, precum Ryan Gosling. 

Achiziționează ochelari de vedere, de soare sau cu diferite nuanțe ale lentilei de la branduri renumite, ce oferă modele rezistente. Alege un design classic sau unul deosebit din varietatea mare de forme, astfel încât să fie potrivit pentru fizionomia și stilul tău vestimentar.