Achiziționarea unui aparat de cafea profesional de la Cafea Plus – de ce să spui „nu” aparatului în custodie

20 Jul 2020
Achiziționarea unui aparat de cafea profesional de la Cafea Plus –  de ce să spui „nu” aparatului în custodie

Orice proprietar de cafenea, restaurant, terasă știe că a servi o cafea pentru oaspeți este echivalentul stării de bine. O mică pauză ce încântă oricând. Dar pentru asta este nevoie clar și de cafea bună, de aparat profesional pe măsură. Nișa acestor aparate este intens discutată din punct de vedere al achiziției versus custodiei.

Există variante diverse prin care cei interesați pot beneficia de pe urma unui aparat profesional. O găselniță a unor comercianți este aceea de a oferi aparatele în custodie, cu titlu gratuit, dar cu o condiție. Pe de altă parte, această strategie implică și un compromis, condiția impusă fiind de a cumpăra lunar o cantitate anume de cafea. În raport cu ce consum necesar are un deținător de afacere din nișa cu pricina, ar putea fi mai mult decât trebuie. În plus, prețurile practicate la cafea sunt cu mult mai mari de cele mai multe ori, prețuri impuse conform înțelegerii. Câștigi și pierzi s-ar putea traduce un astfel de deal.

Achiziția unui aparat de cafea profesional

Cafea Plus propune o variantă celor interesați. În locul custodiei, vorbim de achiziția de aparate de cafea profesionale cu destinatia bar, cafenea sau restaurant. Această opțiune exclude din start condiția de a cumpăra și cafea de la aceeași sursă. Cu libertatea de a alege furnizorul, dar mai ales cantitatea de cafea dorită, avantajele sunt multiplicate desigur și de ofertele de la Cafea Plus.

În stocul acestui comerciant regăsim aparate de cafea profesionale, unele compacte și perfecte pentru birou sau acasă. Espressoare – de la Expobar -, automate – Solista, Concerto –  și piese de schimb pentru acestea pot fi achiziționate de aici. Orice achiziție prin colaborarea cu cei de la Cafea Plus, cu pagina de prezentare cafeaplus.ro, asigură cumpărătorului și service gratuit în perioada de garanție, cu posibilitate de a solicita astfel de servicii și ulterior.

Asistență la cumpărare fie că vorbim de automate cafea noi sau de espressoare, servicii variate de tip customer care, service de asemenea înseamnă per total ceea ce Cafea Plus oferă publicului. Cu alte cuvinte, o experiență completă pentru doritorii de cafea de calitate.

Deși în aparență ideea în sine de a primi un aparat profesional de cafea cu titlu de gratuit este o idee excelentă, nu toate locațiile au și rulaj la cafea. Ajung astfel să depindă de acest târg și să stocheze cantități mari de cafea ce nu le consumă în timp util. Concret, achiziția unui aparat în loc de preluarea lui în custodie aduce economii însemnate la capitolul preț plătit per kilogram la cafeaua cumpărată.

Pentru doritori Cafea Plus dispune și de aparate cafea second hand, stoc de cafea, boabe, instant sau ginseng. Comerciantul își prezintă ofertele avantajoase în cadrul paginii oficiale, cafeaplus.ro. Tot aici pot fi vizualizate toate tipurile de aparate de cafea, potrivite preferințelor diverse – sunt incluse și cele mici, ce funcționează cu monodoze spre exemplu.