+6 motive pentru a-ti extinde afacerea cu ajutorul unui MAGAZIN ONLINE

30 Jan 2019
+6 motive pentru a-ti extinde afacerea cu ajutorul unui MAGAZIN ONLINE

Realizarea unui magazin online este primul pas catre promovarea afacerii tale. Daca ai deja un magazin offline realizarea unui magazin online este urmatorul pas catre o mai buna dezvoltare si promovare. Un magazin online este esential pentru business-ul tau intrucat aproximativ 70% dintre oameni prefera sa faca cumparaturi in mediul online. In cazul in care nu ai un magazin offline poti incepe cu un magazin online. De ce acest lucru? Costurile sunt mult mai reduse comparativ cu cele ale unui magazin offline. Nu exista angajati, nu platesti utilitati, chirie si multe altele. Astfel, crearea unui magazin online  reprezinta cea mai buna optiune pentru cei ce incep o afacere dar si pentru cei care isi doresc sa se dezvolte, sa beneficieze de castiguri suplimentare si de promovare continua.

Iata care sunt cele 6 motive pentru care ai nevoie de un magazin online cat mai repede posibil.

            Stocurile nu sunt necesare. Cu ajutorul unui magazin online economisesti spatiu, timp si bani. Cum asa? Nu este nevoie sa ai rafturi pline cu marfa. Comanzi produsele de la distribuitori atunci cand ai solicitari fara a exista riscul sa ramai cu marfa nevanduta pe rafturi. Optand pentru e-commerce ai sanse mari de dezvoltare si de a obtine castiguri suplimentare considerabile.

Costuri lunare scazute. Atunci cand optezi pentru un magazin online in detrimentul unuia offline costurile sunt mult mai mici. Nu platesti angajati, electricitate, chirie si multe altele. Adunand toate cheltuielile necesare in cazul unui magazin offline, pentru inceputul unui business magazinul online este cea mai simpla, rapida si economica optiune.

            Cea mai buna metoda de promovare. Magazinul online ofera acces la retele sociale si ince acest fel incepi promovarea afacerii tale. Conturile de socializare cu continut calculat, calitativ si bine gandit sunt o unealta puternica de promovare la ora actuala. O reclama bine gandita cu un public tinta foarte bine ales, continut calitativ bine structurat sunt o parte din metodele de promovare prin SEO de calitate care te va ajuta sa te plasezi in primele rezultate in urma unei cautari pe google.

            Magazin online cu LiveChat. Orice magazin online de succes are nevoie de LiveChat. Este cea mai eficienta metoda de comunicare a magazinului online cu clientii si care are si cel mai mare procentaj de satisfactie in randul clientilor. LiveChat-ul mareste rata de conversie, reduce cheltuielile, afli care sunt problemele magazinului, ai control asupra suportului tehnic si de asemenea reprezinta un plus de incredere pentru clientii tai.

Afacerea ta are o mai buna vizibilitate. Potentialii tai clienti pot ajunge mult mai usor in contact cu serviciile oferite de tine adica cu afacerea ta. Un magazin offline se adreseaza unui public foarte retrans insa cu ajutorul unui magazin online te bucuri de vizibilitate la nivel international. Acest lucru inseamna castiguri finanaciare mai mari si de asemenea si o notorietate crescuta.

            Blog integrat in magazinul online. Blog-ul le ofera clientilor informatiile necesare despre serviciile si produsele comercializate. De asemenea, deschide si oportunitati catre discutii deschise. Un blog te ajuta sa covingi cumparatorii indecisi, sa te bucuri de o mai buna pozitionare pe google si sa atragi noi clienti intrucat vizitatorii sunt potentialii tai clienti.

In concluzie, cel mai bun lucru pe care il poti face pentru afacerea ta este un magazin online. Crearea unui magazin online iti va aduce costuri scazute, promovare continua, comunicare usoara cu clientii si multe alte beneficii.