5 lucruri mai putin cunoscute pe care le poti face in Londra

11 Feb 2021
5 lucruri mai putin cunoscute pe care le poti face in Londra

Daca tocmai ai decis sa vizitezi Londra, va trebui sa iti gasesti in primul rand cazare, iar noi recomandam https://voyagestay.com/city/london/, unde ai la dispozitie mai multe optiuni de cazare din care sa le alegi pe cele mai potrivite pentru tine. In continuare, iti prezentam mai multe destinatii pe care sa le iei in calcul, ceva mai putin cunoscute si recomandate in ghiduri.

Restaurantul britanic Bethnal Green

Acesta este un restaurant bun, de moda veche. Incepand cu anul 1900, aceasta cafenea a muncitorilor a furnizat carbohidrati si proteine ​​tuturor oamenilor cu un statut social bun din estul Londrei.

In acest restaurant vei vedea semnele perioadelor trecute, cum ar fi detaliile interioare art deco si mesele din lemn masiv. Pe langa decorul unic al acestui restaurant, aici te poti bucura de cele mai interesante preparate si de arome cu adevarat unice, oferite de maestrii bucatari ai vremii.

Nu rata Kew Gardens

Acest imens spatiu verde, frumos, plin de vederi uimitoare, plante rare, sere victoriene, o pagoda chineza si o pasarela pe varful copacilor, te asteapta sa te relaxezi in natura. Aceasta gradina botanica recunoscuta la nivel mondial captiveaza turistii in orice perioada a anului. In acest moment, este un paradis absolut uimitor si interesant. Nu rata sera temperata recent restaurata care este o incantare a horticultorilor, gazduind unele dintre cele mai rare plante din lume, care au supravietuit inca din perioada dinozaurilor.

Savureaza un Martini in Dukes Bar

Daca esti in cautarea unui cocktail uimitor de puternic si delicios intr-un mediu somptuos, acest bar al hotelului Dukes este locul potrivit. Cocktailurile de aici sunt printre cele mai scumpe din oras, dar gustarile de la bar sunt fabuloase. Barul este renumit pentru prezentarea teatrala bauturilor cu Martini, iar daca vrei ceva unic si spectaculos, este locul potrivit.

Piata rutiera Portobello

Aceasta este cea mai mare piata de antichitati din lume, pe o strada comerciala pitoreasca pictata in pastelurile specifice zonei Notting Hill – acum fara trafic, special adaptata pentru viata sociala.

Desi gazduieste si tarabe de fructe si legume, Piata Portobello este cunoscuta mai ales pentru antichitatile si tarabele de suveniruri care se afla la capatul drumului Chepstow Villas. Nu te lasa pacalit de mesele pliante – piata nu este deloc ieftina si exista cateva comori pe care le poti gasi aici daca esti atent.  Sectiunile pietei sunt deschise sase zile pe saptamana, dar pentru comori de epoca, ar trebui sa vii aici sambata.

Galeriile de arta Walthamstow

O multime de lucrari de arta neon expuse la o curte din Walthamstow te asteapta sa le admiri.  Artistul Chris Bracey, a colectat becuri si lumini neon timp de aproape 40 de ani, a produs neoane si le-a restaurat. Acum, expuse intr-o o curte din Walthamstow, aceste lumini au devenit foarte populare si sunt cautate in fiecare an de numerosi turisti. De asemenea, nu rata cafeneaua „Rolling Scones” care serveste bauturi calde atat alcoolice, cat si non alcoolice, in forme unice si in pahare foarte interesante.