3 idei de cadouri pentru cei care se mută în casă nouă

21 Dec 2021
3 idei de cadouri pentru cei care se mută în casă nouă

Dacă ai prieteni sau rude care tocmai s-au mutat într-o locuință nouă îți recomandăm câteva cadouri ideale pentru ei. Indiferent de tipul de relație pe care îl aveți, anumite produse pentru casă sunt utile tuturor oamenilor care abia își încep viața într-un nou loc. Prin urmare, îți venim în ajutor cu câteva sugestii care să te inspire. 

3 idei de cadouri pentru cei care se mută în casă nouă

Există anumite cadouri pentru casă nouă potrivite în mod general tuturor oamenilor. Trebuie să te gândești dacă îți dorești să personalizezi ceea ce oferi – asta în cazul în care cunoști deja gusturile celorlalte persoane. Chiar dacă vrei să oferi ceva practic sau ceva mai degrabă simbolic, iată ce propuneri avem pentru tine: 

1.Lenjerie de pat

Poți oferi lenjerii de pat cadou tuturor celor care abia s-au mutat într-o casă nouă. Acest tip de textile pentru dormitor vine în folosul oricui datorită practicabilității sale și nevoii constante de schimbare. Dacă modelul este cel care îți creează probleme, cel mai sigur este să alegi dimensiuni standard cu imprimeuri cât mai simple. 

Dacă în schimb ai o relație foarte apropiată cu persoana căreia îi oferi acest cadou înseamnă că îi cunoști deja gusturile și preferințele. Astfel poți oferi, de exemplu, un set de lenjerie de pat cu model floral unei persoane despre care știi deja că îi plac florile. O altă idee este să oferi lenjerie de pat pentru copii. De obicei paturile pentru copii sunt de mici dimensiuni, astfel încât e mai greu să greșești din acest punct de vedere. 

2.Vază

Vazele sunt un tip de decorațiune de casă cu foarte multe modele disponibile pe piață. Poți alege de la modelul clasic de vază la cele cu modele florale sau în formă de cap. Acestea sunt utile ori de câte ori persoana respectivă primește flori sau le culege din grădină pentru a-și parfuma și înfrumuseța locuința. În special datorită mutării într-o casă nouă, s-ar putea să nu fi avut timp încă să se ocupe de acest aspect.

Alege o vază de mici dimensiuni care să poată fi depozitată ușor și să nu ocupe prea mult spațiu în locuință. Trebuie să iei în calcul și acest aspect, mai ales dacă îți e deja cunoscută mărimea casei. Este greu să pui în ordine toate obiectele necesare unei locuințe, așa că o vază mică sau medie nu va reprezenta un impediment în această situație.

3.Tablouri

Orice casă este personalizată prin existența anumitor decorațiuni interioare. Poți opta astfel să achiziționezi un tablou despre care crezi că s-ar potrivi în noua locuință a cunoscuților tăi. Dacă le cunoști deja gusturile, cu atât mai bine! Nu este necesar să faci o achiziție costisitoare, însă își vor da seama că te-ai gândit cu adevărat la nevoile lor dacă le iei în calcul preferințele.

Alege un tablou de mici dimensiuni și asigură-te că nu-i lipsește agățătoarea. De asemenea, poți alege inclusiv un poster înrămat cu un mesaj prietenos care ar arăta bine în orice locuință. Dacă vrei să fie cu adevărat un cadou personalizat, poți apela la diverse servicii online care fac tablouri la comandă. Le poți oferi astfel celor nou mutați un portret de familie pictat pe o pânză pe care să-l agațe în holul casei. 

Cadourile de casă nouă sunt binevenite în orice circumstanță. Există multe nevoi atunci când faci acest pas și aproape orice obiect casnic devine folositor. Când vrei să oferi un astfel de cadou, ține cont de factori interni – relația dintre tine și cei cărora le faci darul, cât și externi – cum ar fi, de exemplu, dimensiunea casei. Cu siguranță darul tău va fi la fel de bine primit dacă ții cont de nevoile celorlalți.