Coldea VREA SĂ-L UNGĂ PREŞEDINTE pe Cioloş. A mers direct la MILIONARII LUMII. Apare şi un domn Buzăianu în DEZVĂLUIRILE ANULUI

Fostul prim adjunct al SRI, generalul (r) Florian Coldea, face exact ceea ce ştie cel mai bine: muncă asiduă în culisele neştiute ale luptei pentru preluarea puterii în România. Regele de pe tabla unuia dintre eroii serialului „Noi suntem Statul!” este Dacian Cioloş, fost premier, actualmente cu pofte mari legate de fotoliul de la Cotroceni. „Legătura misterioasă dintre Florian Coldea și o firmă elvețiană. Omul lui Coldea, 37 denunţuri la DNA”, este titlul dat de jurnaliştii de la Realitatea TV. Atenţie, urmează dezvăluiri incredibile despre subteranele nebănuite ale celor mai înalte cercuri care vizează controlarea României.

Serialul de dezvăluiri „Noi suntem Statul!” - Toate episoadele

 

Redăm integral articolul postat pe realitatea.net:

„Astfel au fost respinse pretențiile financiare pentru denunţarea contractelor de vânzare-cumpărare de energie a traderilor cu SPEEH Hidroelectrica.

"Hidroelectrica salută hotărârea tribunalului arbitral internaţional de la Washington, ICSID (constituit sub egida Centrului Internaţional pentru Reglementarea Diferendelor relative la investiţii), prin care au fost respinse pretenţiile financiare ale Alpiq AG față de statul român, reprezentat în proces de Ministerul Energiei.

Dan Andronic, DEZVĂLUIRI INCENDIARE despre STATUL PARALEL! Care a fost „SÂNGELE” care a curs prin acest organism

Practic, prin hotărârea pronunţată în data de 9 noiembrie a.c. instanţa a acordat câştig de cauză României, considerând nefondată solicitarea Alpiq AG Elveţia de a primi despăgubiri în valoare de circa 450 de milioane de dolari pentru denunţarea contractelor de vânzare-cumpărare de energie a traderilor cu SPEEH Hidroelectrica”, se arată într-un comunicat al Hidroelectrica.

Alpiq AG a deschis în anul 2014, după o serie de procese pierdute împotriva Hidroelectrica, procedura de arbitraj internaţional, compania considerând că România a încălcat drepturile sale garantate prin tratatul bilateral de investiţii dintre România şi Elveţia (BIT, 1993) şi tratatul privind Carta Energiei (ECT, 1994).

Coldea are planul care-i poate garanta supremaţia. CIOLOŞ, ŢIRIAC şi KOVESI, piesele-forte. Cine este autorul scenariului exploziv? Breaking news

În motivarea procesului arbitral, Alpiq a invocat, între altele, motive precum exproprierea investiţiei şi încălcarea obligaţiei statului român de a acorda un tratament just şi echitabil. Toate capetele acţiunii arbitrale au fost respinse prin hotărârea din 9 noiembrie.

Patronul firmei elvețiene este Bogdan Buzăianu. Cine este acest personaj? Aflați mai jos.

Jurnalistul Dan Andronic scria recent că "Florian Coldea nu o duce deloc rău acum, și-a înființat o firmă de consultanţă, este într-un turneu de promovare, caută clienți. Este sprijinit de omul de afaceri Bogdan Buzăianu care, până nu demult, avea probleme penale. Nu s-a mai auzit nimic despre dosarele lui Buzăianu, în schimb au fost văzuți împreună la Crans Montana. Ciudat, pentru că Florian Coldea era destul de tăcut, nu era expansiv și asta îi dădea un aer misterios"

Justiţie defectă. Cazuri în care procurori şi judecători îşi fac de cap. APARE ŞI COLDEA... Schema documentată a unor ANOMALII ISTORICE

Mai mult decât atât, publicația Adevarul informa în 2011: "Bogdan Nicolae Buzăianu, prin intermediul mai multor firme de furnizare de energie controlate în mod direct sau indirect, a contractat în perioada 2001-2004 aproximativ 60% din energia produsă de Hidroelectrica. Contractele au fost încheiate ferm şi pe o perioadă de 10 ani. Principalele firme controlate de Buzăianu care au încheiat contracte preferenţiale cu Hidroelectrica sunt Alpiq Romenergie, Alpiq Romindustries, Energy Holding, Ehol, Atel Energy şi Energy Financing team.

Sub pretextul renegocierii condiţiilor păguboase din contractele cu băieţii deştepţi (incriminate formal, dar păstrate de toţi directorii Hidroelectrica şi miniştrii de resort de-a lungul timpului), în aprilie 2010, în urma „negocierilor" cu Mihai David - director general al producătorului hidroenergetic până la sfârşitul anului trecut furnizorii de energie amintiţi mai sus au obţinut prelungirea contractelor respective până în anul 2018, precum şi suplimentarea cantităţilor de energie electrică, în medie cu 13%.

Povestea plecării lui Coldea din fruntea SRI. Agonia unei demisii

Practic, deşi preţurile au fost majorate faţă de nivelul iniţial din 2001-2004, prin intermediul acestor contracte, grupul de firme controlat de omul de afaceri elveţian şi-a prezervat poziţia de furnizor semnificativ pe piaţa autohtonă, asigurându-şi o profitabilitate estimată la aproximativ trei miliarde de euro. Suma se regăseşte oglindită ca pierdere pentru Hidroelectrica".

În plus, fostul ofițer SRI, Daniel Dragomir, a scris pe Facebook că fostul adjunct al SRI, Florian Coldea, și Bogdan Buzăianu au fost recent în Elveția, unde ar fi încercat să îi facă lobby lui Dacian Cioloș pentru a ajunge președinte în 2019.”, au scris jurnaliştii de la realitatea.net.