Evenimentul Zilei > EVZ Special > Zone în care oamenii se simt INEXPLICABIL: Punctele ENERGETICE ale României |VIDEO
Zone în care oamenii se simt INEXPLICABIL: Punctele ENERGETICE ale României |VIDEO

Zone în care oamenii se simt INEXPLICABIL: Punctele ENERGETICE ale României |VIDEO

România este ţara cu cele mai multe puncte energetice de pe Planetă, spun specialiştii.

Sunt zone unde inexplicabil oamenii simt o stare de bine, linişte si echilibru şi uneori chiar s-au vindecat de diverse boli. Însă nu toate energiile sunt benefice. Există locuri unde se întâmplă accidente inexplicabile şi, din păcate, mulţi oameni şi-au pierdut viaţa.

Bioenergoterapeuţii susţin că Polovragiul este cea mai bună zonă pentru tonifierea generală a organismului. Specialiştii care au studiat ani la rând aceste fenomene spun că în acea zonă este un punct de trecere către alte lumi. Mai mult, spun chiar că au cunoscut un bărbat care a trecut în altă civilizaţie si s-a întors după trei ani când toată lumea în credea mort.

Conuri de lumină

Cel mai cunoscut triunghi energetic din ţara noastră este Omu – Babele – Sfinxul, de o putere extraordinară. În jurul acestuia apar, la anumite intervale, conuri de lumină alb-lăptoasă şi se înregistrează semnale radio venite din interiorul muntelui.
O zonă în care apar des obiecte zburătoare neidentificate este cea a lacului Urlui.
Tot în ţara noastră se mai întâmplă un fenomen inexplicabil. Respectiv vârful Gugu, din Munţii Retezat Godeanu, este muntele care dispare. Se spune că la anumite ore din zi, muntele dispare privirii, şi, în plus, au fost semnalate tot felul de fenomene stranii. Un prim episod din aceste evenimente ciudate s-a derulat în noaptea de 4 august 1991, când mai mulţi oameni aflaţi într-o tabără stabilită ăn preajma Varfului Gugu au văzut o explozie luminoasa, care părea că iese chiar din munte, scrie presa de specialitate. Prezenţa fenomenului a depăşit graniţele ţării şi în fiecare an vin turişti din Germania, Franţa sau Suedia care vor să surprindă pe obiectivul aparatului de fotografiat exploziile luminoase.

 

Publicat in categoriile: EVZ Special
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: