Evenimentul Zilei > Politica > Ziua marilor răsuceli. Ponta, înșelat de omul pe care l-a trimis la Bruxelles
Ziua marilor răsuceli. Ponta, înșelat de omul pe care l-a trimis la Bruxelles

Ziua marilor răsuceli. Ponta, înșelat de omul pe care l-a trimis la Bruxelles

Se încing spiritele în ProRomânia, cu numai câteva ore înaintea votului de învestitură pentru Guvernul PNL.

Victor Ponta, președintele ProRomânia, îl acuză pe Mihai Tudose că ar fi negociat cu Ludovic Orban pentru a susține guvernul PNL. În urmă cu numai câteva zile, Ponta a declarat public faptul că ProRomânia nu va vota Executivul condus de Orban.

„Daca va puneati intrebarea cine este „negociatorul” cu PNL – tot Mihai Tudose care a negociat cu Claudiu Manda in timpul saptamanii sa plece inapoi la PSD si cu Ludovic Orban in Weekend sa votam cu PNL ! Cel pentru care am muncit toti sa ajunga la Parlamentul European – si care ne-a mintit in fata pe toti ca nu merge, doar candideaza sa ajute lista ! Cel pentru care am cedat mandatul meu castigat pe lista ProRomania!

E bine ca macar separam apele / dar este greseala mea ca am lasat de la mine sa treaca toate tradarile si ticalosiile la adresa noastra! Mergem mai departe – mai putini dar fara vanzatori!

Mihai Tudose a descoperit acum grija fata de guvernare – tocmai el care a fugit de la Guvern de frica lui Dragnea si l-a lasat pe Premierul Japoniei singur prin Bucuresti! Si tocmai el care a zis ca ramane alaturi de noi sa lupte in Parlamentul Romaniei si a plecat imediat la Bruxelles pentru 5 ani cu voturile noastre!

Este corect sa nu votam un Guvern nelegitim, neprofesionist, instaurat cu metodele folosite de Traian Basescu in Decembrie 2009 – si care va genera un dezastru in 2020 exact cum a fost in 2010! Nu am votat Guvernul “Ciolos” si mi-am asumat toate riscurile – asa voi face si acum!

ProRomania trebuie sa fie un proiect politic pe termen lung , cu adevarat modern si social democrat / nu voi lasa ca aceasta constructie sa fie folosita ca un vehicol de adus la Putere PNL si Ludovic Orban!

Chiar daca acum ProRomania este sub un atac total – vom rezista si vom fi mai buni si mai puternici”, scrie Victor Ponta, într-o postare pe Facebook.

 

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: