Evenimentul Zilei > Actualitate > Ziua începe cu o tragedie. Accident grav pe un drum din România. Toți trei și-au pierdut viața
Ziua începe cu o tragedie. Accident grav pe un drum din România. Toți trei și-au pierdut viața

Ziua începe cu o tragedie. Accident grav pe un drum din România. Toți trei și-au pierdut viața

În noaptea de duminică spre luni, în județul Botoșani, un accindet rutier cumplit a avut loc. În urma tragicului eveniment, trei tineri, cu vârste cuprinse între 21 și 24 de ani și-au pierdut viața.

Trei tineri, cu vârste de 21, 22 şi 24 de ani, şi-au pierdut viaţa, în noaptea de duminică spre luni, în urma unui accident rutier produs pe raza comunei Ripiceni, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Botoșani (ISU), Dorina Lupu.

Potrivit sursei citate, un al patrulea tânăr, în vârstă de 24 de ani, care a suferit o fractură de antebraţ, a fost transportat la spital de către echipajul SMURD din cadrul Gărzii de Intervenţie Săveni.

„Autoturismul în care se aflau cei patru s-a răsturnat pe un câmp, într-un lan de porumb. Cei trei tineri decedaţi au fost găsiţi pe câmp. Al patrulea pasager era în maşină. La locul intervenţiei au ajuns şi două echipaje medicale ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean, dar nu s-a mai putut face nimic pentru cei trei”, a afirmat reprezentantul ISU.

Un accident rutier cumplit a avut loc și în Suceava

În urmă cu doar câteva zile, trei persoane au decedat, iar o a patra, aflată în stare de inconştienţă, a fost transportată la spital, în urma unui accident rutier produs pe şoseaua de centură a municipiului Rădăuţi, a informat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată.

Potrivit sursei citate, toate cele patru victime se aflau într-un autoturism care a ieşit în afara părţii carosabile în zona şoselei de centură a municipiului Rădăuţi.

La sosirea salvatorilor toate cele patru victime erau inconştiente. În cazul a trei victime s-a declarat decesul, iar o alta, inconştientă, a fost transportată la spital.

La faţa locului au intervenit pompierii militari cu o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD, în sprijinul acestora venind şi două echipaje de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Suceava.

Toate victimele au fost  bărbaţi cu vârste cuprinse între 20 şi 50 de ani.