Evenimentul Zilei > Actualitate > Zguduitor! Bărbat abuzat de două femei. Fanteziile bolnave aproape l-au ucis
Zguduitor! Bărbat abuzat de două femei. Fanteziile bolnave aproape l-au ucis

Zguduitor! Bărbat abuzat de două femei. Fanteziile bolnave aproape l-au ucis

Un bărbat în vârstă de 25 de ani a fost abuzat sexual de mai multe persoane, dintre care două erau femei. Totul s-a petrecut sub privirile neputincioase ale iubitei sale.

O anchetă penală a scos la iveală abuzurile la care a fost supus un tânăr, în faţa iubitei sale.

Scenele au fost puse la cale de rivalul său şi au fost înregistrate cu telefonul mobil, scrie Vremeanoua.

Magistraţii Judecătoriei Deva au condamnat şapte tineri la pedepse cu închisoarea pentru sechestrarea, tâlhărirea şi abuzarea sexuală unui bărbat de 25 de ani. Robert Caşlarov a primit 3 ani şi 4 luni de închisoare, Florin Ciurar a fost condamnat la 4 ani şi o lună de închisoare, iar Aurel Ciurar, Ioan Dan Dani, Cristian Oliviu Dani, Tina Catana şi Alexandra Strassburger au fost condamnaţi la doi ani de închisoare cu suspendare. Sentinţa nu este definitivă şi a fost atacată cu apel.

Victima a reclamat că în 19 ianuarie, în jurul orei 02:00, în timp ce se afla în locuinţa prietenei sale, în vârstă de 20 ani, din comuna Hărău, mai mulţi tineri au intrat peste cei doi şi l-au agresat. Tânărul le-a declarat poliţiştilor că după ce a fost lovit, a fost deposedat de 950 de euro şi privat de libertate până în dimineaţa zilei de 19 ianuarie, în jurul orei 6:00. Obert Caşlarov, (22 de ani) fostul al tinerei ar fi pus la cale infracţiunile. Apoi, împreună cu cei şase însoţitori, a părăsit imobilul, constrângând-o şi pe tânără să îi însoţească.

„În aceeaşi împrejurare inculpaţii au folosit cioburile de sticlă provenind din măsuţa distrusă pentru a-l ameninţa pe tânăr, pe care l-au aşezat pe un scaun şi apoi toţi inculpaţii, pe rând, l-au lovit cu palmele şi cu pumnii şi l-au scuipat.

Împotriva voinţei acestuia, Alexandra Strassburger l-a aşezat în genunchi pe cioburile de sticlă rezultate urmare spargerii măsuţei. De asemenea, Tina Catana a aruncat cu urină peste persona vătămată, l-a obligat să o sărute în zonele intime. Alexandra Strassburger i-a introdus degetele în gură, după ce anterior şi-a atins zona intimă.

În tot acest timp, persoana vătămată a solicitat să fie eliberat, însă inculpaţii au refuzat în mod expres acest lucru şi chiar l-au deposedat pe acesta de telefonul mobil, iar ceilalţi inculpaţi prin acţiunile lor şi modul de poziţionare în cameră, au întărit convingerea persoanei vătămate că nu are nicio posibilitate de părăsi imobilul, în vreun fel.

Sub ameninţări cu acte de violenţă, dar profitând şi de starea de neputinţă a persoanei vătămate de a se apăra, indusă prin violenţele anterioare, Robert Caşlarov a luat din portmoneul tânărului suma de 950 euro, pe care i-a rupt şi i-a aruncat în focul din sobă”, se arată în dosar.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: