Sunt doar câteva dintre cadourile de protocol primite de președinții Camerei Deputaților anul trecut, și pe care le-au lăsat la Parlament.

Ceas de 1000 euro

Valeriu Zgonea  a primit un ceas la Grande Classique de Longines, din oţel inoxidabil, în valoare de 1000 euro, un covor din lână lucrat manual cu motive tradiţionale persane în valoare de 500 de euro şi o figurină reprezentând un idol feminin din epoca bronzului pe suport din lemn care este estimată la 300 de euro. Alte cadouri pe care le-a primit sunt o miniatură care reprezintă Palatul Mariinsky, realizat din metal de culoare argintie, cu ramă de lemn – 150 euro, un clopoţel din metal argintiu având gravat literele CD – 120 euro, o cutie din lemn lăcuit cu capacul din mătase brodată cu motive florale – 125 euro, dar şi două perechi de butoni din metal argintiu şi email.

Iordache – cadouri mai ieftine

După ce Zgonea a fost exclus din PSD, la președinția Camerei a urmat Florin Iordache, care a primit și el cadouri. O gravură reprezentând clădirea Reichstag-ului din Berlin, cu ramă aurie, în valoare de 180 euro, un platou decorativ din metal argintiu – 150 euro, o vază lucrată din cupru emailat pictată manual cu motive tradiţionale persane – 150 euro, un platou decorativ din cupru emailat, pictat manual cu motive tradiţionale persane – 75 euro, sunt câteva dintre darurile cu care delegațiile oficiale au venit la Iordache.

Te-ar putea interesa și: