Daily Star anunţă că bărbatul intenţionează nici mai mult nici mai puţin decât să se căsătorească spre finalul lunii martie. Poate n-ar fi o problemă dacă aleasa lui nu ar fi o păpuşă robot construită pentru plăcerile carnale şi satisfacerea doritorilor.

Yuri este originar din Kazahstan şi a ajuns la concluzia că vrea să-şi unească destinele cu respectiva după „un an de întâlniri”… Un bărbat responsabil, serios şi matur, nu-i aşa?

Mai mult, afectat de unele critici asupra frumuseţii „partenerei” sale de viaţă, culturistul a decis să scoată banii de la ganteră şi să-şi opereze aleasa pentru a o face şi mai frumoasă. A plătit banii, a fxat data şi acum aşteaptă ca mâna medicilor să taie mai iscusit decât au desenat-o fabricanţii pe logodnica lui nu prea cuvântătoare.

„Când am prezentat lumii o poză cu ea, au fost multe critici şi ea a început să dezvolte un complex, aşa că am decis să apelez la o operaţie de chirurgie estetică. S-a schimbat mult. La început a fost greu să accept, dar mai târziu m-am obişnuit. Totul se va întâmpla la o clinică reală, cu doctori reali”, a declarat Yuri.

Iată cât de fin şi discret ni se dezvăluie în toată splendoarea această nebănuită latură foarte sensibilă a celui care îmblânzeşte fiarele, dar a cărui inimă n-a avut nicio şansă în faţa farmecelor şi feminităţii exacerbate ce aparţin fără echivoc celei predestinate lui.

„La 27 martie vom deveni soţ şi soţie. Era foarte important pentru mine ca evenimentul să fie fixat la această dată, când se celebrează Ziua Mondială a Teatrului. Iubita mea m-a susţinut”, a completat bărbatului, care a lăsat să se vadă că acolo unde între un bărbat şi un robot sexual există înţelegere, relaţia merge ca unsă.

Cerinţele unei nunţi în Kazahstan? Ambii parteneri să fie femeie şi bărbat şi să aibă minimum 18 ani. Cam greu pentru Yuri să-şi ducă iubita la primărie… Totuşi, planurile sale sunt clare: după nuntă, el îşi va cumpăra o casă fie în Almaty, fie în Nur-Sultan. Odată stabiliţi, nu mică ne-ar fi mirarea să auzim că fericitul cuplu va testa şi experienţa de părinţi… Pentru Tolochko este clar că nimic nu pare imposibil.

Cum face faţă criticilor? „Adesea citesc comentarii în care se spune că Margo n-ar trebui să fie capabilă să înlocuiască o femeie reală. De ce nu? Vorbim despre nuanţe complet diferite şi emoţii. Aici este toată şmecheria.”

Credeţi, totuşi, că prea mulţi steroizi pot dăuna uneori atât de grav sănătăţii?