Evenimentul Zilei > Social > Procurorii au redeschis cazul unei femei bătute de fostul soț. Aceștia nu înțeleseseră ”câte palme a primit victima”
Procurorii au redeschis cazul unei femei bătute de fostul soț. Aceștia nu înțeleseseră  ”câte palme a primit victima”

Procurorii au redeschis cazul unei femei bătute de fostul soț. Aceștia nu înțeleseseră ”câte palme a primit victima”

O femeie în vârstă de 45 de ani a depus plângere după ce fostul soț a bătut-o cu bestialitate. După lungi cercetări, procurorii au decis să pună punct cazului, dar anul acesta lucrurile s-au schimbat.

O clujeancă s-a indrăgosit la prima vedere și a crezut o aibă o viață de poveste. Femeia a mărturisit că, după căsătorie,  bărbatul a devenit foarte repede violent și a căzut în patima băuturii.

În anul 2017, Camelia și-a luat adio de la fostul soț. Aceasta a fost bătută când a venit își ia hainele din apartamentul în care locuiau. Femeia a primit un ordin de restricție și s-a deschis o anchetă. Procurorul de caz s-a pensionat și altcineva s-a ocupat de problema Cameliei. Victima a declarat a adus foarte multe probe: poze ,certificatul medico legal,mesaje de amenințare, dar aceastea au dispărut.

Ordin de restricție pentru un soț

Procurorii nu au înțeles câte palme a primit victima

Mi-au spus că procurorului care ancheta cazul nu-i era clar câte palme sau câți pumni am primit. Asta nu îi era clar”, a povestit Camelia pentru Libertatea.

Cazul s-a închis, iar situația victimei nu a fost rezolvată.

Cazul a fost închis în 2020 și Camelia și-a pierdut orice speranță. „Autoritățile spun mereu că victimele nu depun plângere. Eu am depus. Dar nu s-a mai întâmplat nimic”, este revoltată femeia.

Camelia a primit în luna ianuarie o veste pozitivă, procurorii au decis redeschidă cazul și îi facă dreptate. După ce a primit vestea bună, femeia a fost plimbată dintr-o parte în alta și de 9 luni așteaptă se facă lumină în cazul ei.

„ Și eu, și fiica mea am fost traumatizate. Nu-mi doresc nimic altceva, nu vreau bani, doar să fie pedepsit de lege. Acum nu mă mai sună, nu mă mai amenință. Dar mi-a spus înainte de mai multe ori că după ce se termină dosarul o să mă găsească el. ”, a spus clujeanca.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: