Evenimentul Zilei > Economie > Wizz Air, opt rute noi din București. Prețurile biletelor pentru aceste destinații
Wizz Air, opt rute noi din București. Prețurile biletelor pentru aceste destinații

Wizz Air, opt rute noi din București. Prețurile biletelor pentru aceste destinații

Operatorul aerian Wizz Air a anunțat, vineri, introducerea a opt rute noi din București, începând din luna august.

Potrivit unui anunț al companiei, cele opt destinații cu plecare din București sunt: Cagliari (Sardinia/Italia), Copenhaga, Bergen (Norvegia), Hamburg, Karlsruhe/ Baden-Baden, Memmingen (Germania), Santorini și Mykonos (Grecia).

„Pe măsură ce ne redeschidem treptat rutele, considerăm că este la fel de important să adăugăm oportunități noi și interesante de călătorie pentru pasagerii noștri, păstrând siguranța și confortul. Am introdus măsuri suplimentare de sănătate și siguranță pentru pasageri și echipajul de la bord, astfel încât călătoria cu Wizz Air să rămână o experiență fără griji, cu tarife mici și atractive”, a declarat George Michalopoulos, Chief Commercial Officer al Wizz Air.

Din 2007 și până în prezent, compania aeriană a transportat peste 22 de milioane de pasageri pe rutele sale din București.

  • București – Hamburg luni, miercuri, vineri, duminică 9 august 2020 EUR 29.99 / RON 139
  • București – Copenhaga luni, miercuri, vineri 10 august 2020 EUR 24.99 / RON 119
  • București – Karlsruhe / Baden-Baden luni, miercuri, vineri 10 august 2020 EUR 24.99 / RON 119
  • București – Bergen marți, sâmbătă 8 august 2020 EUR 24.99 / RON 119
  • București – Memmingen / Munchen Vest marți, joi, sâmbătă 8 august 2020 EUR 24.99 / RON 119
  • București – Cagliari Elmas joi, duminică 13 august 2020 EUR 24.99 / RON 119
  • București – Santorini joi, duminică 9 august 2020 EUR 29.99 / RON 139
  • București – Mykonos marți, sâmbătă 11 august 2020 EUR 29.99 / RON 139

Compania aeriană a anunțat recent o serie de măsuri de igienă crescute, pentru a asigura sănătatea și siguranța clienților și ale echipajului. Ca parte a acestor noi protocoale, pe tot parcursul zborului, atât echipajul de cabină, cât și pasagerii sunt obligați să poarte măști, echipajul de cabină având și mănuși.

Aeronavele Wizz Air sunt supuse periodic unui proces de nebulizare performant cu o soluție antivirală și, ca urmare a programului de curățare zilnic strict al WIZZ, toate aeronavele sunt dezinfectate peste noapte cu aceeași soluție antivirală. Fiecare pasager primește la intrarea în aeronavă șervețele igienizante, revistele de la bord au fost scoase din aeronavă, iar pentru toate achizițiile de la bord se recomandă plata contactless.

Pasagerii sunt rugați să urmeze măsurile de distanțare fizică introduse de autoritățile locale de sănătate și sunt încurajați să efectueze toate achizițiile premergătoare zborului online (de exemplu: bagaje de cală, WIZZ Priority etc.) pentru a minimiza orice posibil contact fizic la aeroport.

Cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est operează o flotă de 121 de aeronave Airbus A320 şi A321, fiind preferată de peste 40 de milioane de pasageri până la 31 martie 2020. Wizz Air este listată la London Stock Exchange.