Evenimentul Zilei > Monden > William a devenit pasiunea lui Betty Magee, care a încercat să-l sărute. Cum a reacționat Kate. Video
William a devenit pasiunea lui Betty Magee, care a încercat să-l sărute. Cum a reacționat Kate. Video

William a devenit pasiunea lui Betty Magee, care a încercat să-l sărute. Cum a reacționat Kate. Video

La câteva zile după ce Prinţul William a fost implicat într-un flirt nevinovat cu o nonagenară pe care a întâlnit-o când a vizitat un azil de bătrâni din Edinburgh, Kate Middleton nu a ratat ocazia de glumi cu soţul ei despre această situaţie.

Kate Middleton l-a ironizat pe Prinţul William după ce Betty Magee a încercat să-l sărute. Betty Magee este femeia în vârstă de 96 de ani care a încercat să-l sărute pe Ducele de Cambridge. Ce-i drept, pe obraz, ignorând astfel normele de distanţare socială. Episodul nu a fost trecut cu vederea în discuţia pe care Prinţul William şi Kate Middleton au avut-o pe Zoom cu Emma Thompson și Emma Stone, două dintre vedetele filmului Cruella.

Situaţia a fost puțin stânjenitoare pentru Prințul William după ce grupul a discutat despre filmul Cruella şi omagierea celor care lucrează în Sistemul Naţional de Sănătate (NHS).

Emma Thompson a fost cea care a lansat remarca despre vizita prinţului la azilul Queen’s Bay Lodge, chiar înainte de sosirea soţiei sale în Scoția. În imagini se poate vedea cum William vorbeşte cu femeia în vârstă de 96 de ani, care prinde curaj şi-i cere acestuia s-o lase să-l sărute pe obraz.

Kate l-a ironizat pe William după ce Betty Magee a încercat să-l sărute

Ca un gentleman ce este, Ducele de Cambridge şi-a prezentat scuzele pentru această situaţie. „Într-un azil, am primit avansuri din partea unei doamne de 96 de ani, pe care o cheamă Betty şi care a vrut să mă sărute. Se află acolo cu fiica ei și i-am spus: «Betty, dacă fac asta, o să-mi dau o palmă pe ceafă pentru o distanță socială inadecvată.»

«Ea a spus:„ Ei bine, te voi avea după aceea.» „A fost o persoană corectă”, a spus Ducele de Cambridge. În timp ce vedetele din filmul Cruella chicoteau, soția Kate a răspuns. Râzând, ea a glumit: „Așa se întâmplă când nu sunt în preajmă.”

Miercuri seară, înaintea de a viziona filmul, William și Kate au adus un tribut emoționant regretatului Prinț Philip. Cuplul a călătorit spre Holyroodhouse cu un Land Rover care i-a aparţinut răposatului, conform entertainmentdaily.co.uk.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: