Una dintre figurile centrale ale scandalului Watergate culminând cu demisia președintelui Statelor Unite, Richard Nixon, are un avertisment pentru președintele Donald Trump.

John Dean, consilier al Casei Albe în administraţia Nixon li care a colaborat în cele din urmă cu procurorii, a declarat că Trump ar putea avea mari probleme dacă procurorul personal Michael Cohen ar fi reţinut pentrucă ar colabora imediat cu  Robert Mueller.  "Nu cred că este bine pentru președinte", a declarat Dean pentru CNNTonight. "Este clar că, după ce am citit despre evoluţia cazului, Michael Cohen caută o înţelegere și chiar el ridică mizele."

La începutul acestei săptămâni, Cohen a lansat o înregistrare făcută în secret cu Trump din 2016, care a determinat atacuri ale avocatului președintelui și susținătorilor săi.  Asta e o situație pe  care Dean o știe bine şi spune: "Când am devenit martor, a fost un efort enorm să mă discrediteze", a declarat Dean pe CNN. "A fost doar cuvântul meu împotriva lui Nixon, până când filmul a ieșit la iveală și au lucrat cu putere pentru a încerca să mă discrediteze". Dean, pe care FBI l-a numit “master manipulator”
al acoperirii Watergate, a fost mult timp un critic față de Trump.

Te-ar putea interesa și: