Evenimentul Zilei > Vremea > Vremea se răcește. ANM, 8 septembrie 2021: Ziua, temperaturi plăcute, iar noaptea ZERO grade
Vremea se răcește. ANM, 8 septembrie 2021: Ziua, temperaturi plăcute, iar noaptea ZERO grade

Vremea se răcește. ANM, 8 septembrie 2021: Ziua, temperaturi plăcute, iar noaptea ZERO grade

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru ziua de miercuri, 8 septembrie 2021. Vremea va fi răcoroasă dimineața și noaptea, chiar rece în nord și centru, iar în cursul zilei temperaturile vor fi într-o uşoară creștere.
În noaptea de marți spre miercuri cerul va fi variabil în regiunile sudice și mai mult senin în restul teritoriului. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări pe litoral. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 4 și 16 grade, mai scăzute, spre zero grade, în depresiunile din estul Transilvaniei. Spre dimineață, pe spații mici în depresiunile intramontane va fi ceață.

Vremea va fi răcoroasă dimineața și noaptea, chiar rece în nord și centrul ţării

Temperaturile maxime se vor încadra între 20 și 26 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 6 și 16 grade, mai scăzute, spre 1…2 grade în depresiunile din estul Transilvaniei. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în sudul teritoriului, însă probabilitatea de ploaie va fi redusă.

În regiunea Muntenia, temperatura maximă va fi de 20/25 grade Celsius, în timp ce temperatura minima va fi de 7/12 grade Celsius. În regiunea Dobrogea, temperatura maximă va fi de 20/24 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 10/1 grade Celsius.

În  Oltenia, temperatura maximă va fi de 21/24 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 7/13 grade Celsius.

În regiunea Crisana, temperatura maximă va fi de 22/26 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 7/15 grade Celsius. În Maramures, temperatura maximă va fi de 22/26 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de 5/10 grade Celsius.

Prognoza meteo: 8 septembrie 2021. Vremea în București

Vremea va fi una normală miercuri, 8 septembrie 2021 în Capitală. Cerul va fi parțial înnorat, maxima va fi de 25 de grade, iar minima de 9-10 grade. Vântul va sufla slab până la moderat cu viteze de până la 15 km/h. . Presiunea atmosferică va fi cvasi-staționară, la valori foarte mari.

Vremea pe litoral

Vremea va fi în general frumoasă dar răcoroasă. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări pe litoral și în sudul Banatului. Dimineața și la sfârșitul nopții, se va semnala ceață pe arii restrânse în nordul și în centrul țării, cu precădere pe văi și în depresiuni.  Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în cursul după-amiezii. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 20 și 22 de grade, iar cele minime vor fi de 15 … 16 grade. Temperatura apei mării va avea valori de 20 … 22 de grade.

Vremea la munte

Vremea va fi rece dimineața și noaptea. Cerul va fi variabil, iar probabilitatea de ploaie redusă. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări izolate în masivele sud-vestice. Pe văi și în depresiuni vor fi condiții de ceață, transmite ANM.

Publicat in categoriile: Vremea
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: