Astăzi vremea va fi deosebit de caldă pentru ultima decadă a lunii februarie, cu maxime cuprinse între 7 şi 18 grade. Cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări la munte, mai ales pe creste, dar local şi temporar şi în regiunile nord-vestice şi estice. În regiunile intracarpatice, vreme în general frumoasă şi deosebit de caldă pentru această dată. Vântul se va mai manifesta doar în sud-estul Transilvaniei.

Maximele, mai mari decât ieri, cu atât mai mari decit valorile normale: 17 la Timișoara, 15 la Oradea, 13 la Baia Mare, 12 la Cluj și la Brașov.

În sud, predomină soarele, vântul va fi liniștit, iar maximele vor fi în general între 12 și 15 grade. În Dobrogea, vreme va fi însorită iar temperatura va fi în continuare de primăvară: maxime termice de 13 grade la Tulcea și 12 la Constanța. La fel de cald va fi și în Moldova, aspect in general frumos, dar vântul încă mai bate deşi nu la intensitate de ieri, iar la amiaza vor valori termice peste 10 grade în toată regiunea până la 13 grade la Bacau, Focsani si Galati.

În Capitală, vremea va fi în general frumoasă şi deosebit de caldă pentru această perioadă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat. Maxima va fi în jur de 15 grade Celsius.