Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări ziua în sudul Banatului, Dobrogea și local în Muntenia.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 10 și 20 de grade, cu cele mai ridicate valori în nord-vest și nord-est, Minime se vor situa între -3 și 9 grade, mai scăzute în estul Transilvaniei spre -10 grade. Noaptea, local în centrul țării și pe arii restrânse în rest, se va semnala brumă.

În Capitală, vremease va încălzi I va ajunge la valori normale pentru această perioadă a anului. Temperaturile maxime vor urca până la 17-18 grade Celsius. Minimele vor coborî, însă, până la 1-3 grade, ușor mai scăzute, spre -1 grad, în zona preorășenească unde vor fi condiții de brumă. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla în general moderat în cursul zilei și slab noaptea.

Tendința de încălzire va continua și mâine…

Temperaturile maxime vor fi miercuri în jurul celor normale pentru această perioadă în sud şi în sud-est. La scara întregii țări,  se vor situa peste mediile acestei perioade.

Astfel, maximele se vor încadra între 11-14 grade pe litoral şi 21-22 de grade în nord-est. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -1 şi 8 grade, mai scăzute în depresiuni, până spre -7 grade în cele din estul Transilvaniei, dar şi mai ridicate în Dealurile de Vest, spre 10 grade.

Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări trecătoare în Dobrogea. Și în Capitală, vremea va fi frumoasă și va continua să se încălzească uşor, astfel încât temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 19 grade, iar cea minimă va fi de 1-3 grade.