Evenimentul Zilei > Vremea > Vremea. GER și HAOS în România. IARNĂ extrem de grea pentru români
Vremea. GER și HAOS în România. IARNĂ extrem de grea pentru români

Vremea. GER și HAOS în România. IARNĂ extrem de grea pentru români

Vremea din 29 noiembrie se anunță deosebit de rece în toată țara! Va fi una dintre cele mai friguroase zile din săptămână. Prognoza meteo anunță ger și temperaturi care coboară până la -12 grade Celsius.

Vremea. Joi,temperaturile vor continua să scadă în toată țara, devenivnd chiar deosebit de rece pentru sfârșitul lunii noiembrie. Totuși, aspectul său se va ameliora, unele ninsori slabe izolate urmând să mai cadă doar în Transilvania și în Oltenia în prima parte a zilei.

Vântul va sufla tare în Dobrogea și în Bărăgan și slab, cel mult slab până la moderat în restul regiunilor. Maximele termice vor urcă la prânz până spre -3…2 grade în Transilvania și Maramureș, 0-5 grade în Banat și Crișana (cu cele mai ridicate valori așteptate în sudul Banatului), -2…3 grade în Oltenia, Muntenia și Dobrogea și -7…-2 grade în Moldova. 

Vremea la București va fi deosebit de rece, cerul la va fi parțial noros, iar vântul va sufla cu putere. Prognoza meteo de joi indică faptul că ninsorile se vor opri în București, ca un eleent pozitiv al zilei. Temperaturile maxime și minime se vor încadra între  -4°C și  -8°C.

Vântul va sufla în rafale de 43 km/h pe timpul zilei și în rafale de 39 km/h pe timpul nopții. Vremea va fi deosebit de rece a doua zi, vineri, temperaturile minime la București coborând la -11 grade Celsius, scrie Antena1.