Evenimentul Zilei > Vremea > Vremea, duminică, 26 septembrie, total atipică pentru această perioadă a anului. Ce vești au dat meteorologii
Vremea, duminică, 26 septembrie, total atipică pentru această perioadă a anului. Ce vești au dat meteorologii

Vremea, duminică, 26 septembrie, total atipică pentru această perioadă a anului. Ce vești au dat meteorologii

Vremea se va încălzi, astăzi, duminică, 26 septembrie, iar temperaturile din termometre vor urca peste valorile normale pentru această perioadă a anului.

Duminică, 26 septembrie, vremea va fi în general frumoasă și va continua să se încălzească ușor, devenind caldă pentru această dată, după cum au anunțat specialiștii de la Administrația Națională de Meteorologie (ANM).

Va fi mai cald față de temperaturile obișnuite pentru această perioadă a anului. Maximele vor varia între 21 și 30 de grade Celsius

Pe parcursul zilei ,cerul va fi variabil în nord și nord-est și mai mult senin în rest, iar seara și noaptea se va înnora în cea mai mare parte a Moldovei unde, izolat, vor fi condiții de ploaie slabă sau burniță. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 21 și 30 de grade, cu cele mai ridicate valori în vestul Olteniei și sudul Banatului, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 6 și 16 grade. Pe arii restrânse, dimineața și noaptea, în special în centrul țării, se va semnala ceață.

În București, vremea va fi frumoasă și va deveni caldă pentru această dată. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 27 de grade, iar cea minimă va fi de 11…13 grade.

Vremea, prielnică și pentru o plimbare la malul mării

Vremea va fi predominant frumoasă și va deveni caldă pentru această dată. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 22 și 24 de grade, iar cele minime între 15 și 17 grade. Temperatura apei mării va fi de 16…19 grade.

La munte, vremea va fi în general frumoasă și va continua să se încălzească ușor. Cerul va fi variabil, însă mai ales seara și noaptea în zona Carpaților Orientali vor fi nori de nivel jos, pe arii restrânse ceață, iar izolat, vor fi condiții de ploaie slabă sau burniță. Vântul va sufla slab și moderat.

 

Publicat in categoriile: Vremea
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: