La aproape 30 de ani de la „Liceenii”, un nou film românesc despre adolescenţi debutează pe marile ecrane. „Selfie”, producţia ce a câştigat anul trecut concursul CNC şi care este realizată în colaborare cu MediaPro Pictures, este o comedie ce promite. Mult mai îndrăzneaţă decât producţia din 1986, cu Oana Sârbu şi Ştefan Bănică jr în rolurile principale, „Selfie” atacă fără false pudori problemele, speranţele, dar şi „nebuniile” adolescenţilor. Filmul ce marchează debutul regizoral al Cristinei Iacob în lungmetraj vorbeşte despre certurile cu părinţii, problemele emoţionale ale copiilor de bani gata, dar şi despre complexele tinerelor ce au câteva kilograme în plus. Producţia a costat 900.000 de euro.

Aşa începe povestea…

În loc să stea acasă și să învețe pentru BAC, trei proaspăt absolvente de liceu decid să plece la mare și să își termine adolescența în stil rebel. Yasmine, Roxi și Ana sunt hotărâte să se distreze şi să uite de responsabilităţi la Mamaia, cu două zile înainte de examenul de maturitate. Ele agaţă trei tineri ce par mai mult decât dispuşi să le ofere tot ce-şi pot imagina. Lucrurile se complică când se află că Yasmine venise pe Litoral după profesorul de istorie, cu care avea o relaţie tumultoasă, iar băieţii simpatici faceau bani ca hoţi de buzunare. „Eu, Răzvan Fodor, n-aş face aşa ceva. M-am aricit puţin când am aflat că personajul meu are o relaţie cu o elevă. Sunt tată de fată şi dacă mi-aş fi dat licenţa, acum aş fi fost profesor de educaţie fizică”, a spus Fodor.

Din distribuţie fac parte Crina Semciuc (Yasmine), Olimpia Melinte (Roxana), Flavia Hojda (Ana), Vlad Logigan (George), Alexandru Călin (Bogdan) şi Levent Sali (Mihai).

În roluri secundare îi veţi recunoaşte pe Florin Călinescu, prototipul poliţistului din Vama Veche, Alina Chivulescu, o mamă tânără şi singură care nu se dă în lături să fumeze „iarbă” şi Răzvan Vasilescu, Nea Ceauşu, tatăl rigid şi nostalgic al vremurilor comuniste. Apariţii speciale au Dan Chişu şi Mihaela Rădulescu – părinţii moderni cu afaceri în Monaco, dar şi Smiley şi Alex Velea, în rolul unor pepenari gay.

Te-ar putea interesa și: