Evenimentul Zilei > International > Cele mai puternice vrăjitoare din Rusia au ținut un RITUAL într-un conac din Moscova. Ce vrăji i-au făcut lui Putin. FOTO în articol
Cele mai puternice vrăjitoare din Rusia au ținut un RITUAL într-un conac din Moscova. Ce vrăji i-au făcut lui Putin. FOTO în articol

Cele mai puternice vrăjitoare din Rusia au ținut un RITUAL într-un conac din Moscova. Ce vrăji i-au făcut lui Putin. FOTO în articol

Cele mai puternice vrăjitoare, au ținut un ritual bizar într-un conac din Moscova. Scopul întrunirii a fost pentru a face vrăji în favoarea președintele Putin. Zeci de magicieni auto-proclamați au fost văzuți îmbrăcați în capișoane negre în timp ce citeau vrăji din cărți speciale, sperând că pot transmite lui Putin puterea de a face față evenimentelor internaționale.

O așa-zisă incantație spune: "Cine aude și nu aude, cine vede și nu vede, cine a fost și va fi, nu va uita cuvântul meu: Ridicați marea putere a Rusiei, direcționați calea lui Vladimir Putin cu adevărat prin cuvântul meu". Alyona Polyn, fondatorul grupului, a declarat că ritualul a durat 20 de minute și a fost în sprijinul lui Putin, deoarece el este "fața" Rusiei. 

Ea a adăugat că grupul a făcut și blesteme asupra dușmanilor lui Putin și a spus:

"Cine vine la noi cu răul, care ne lasă rău şi doare sau vorbeste de rău – pentru totdeauna, veșnic și fără sfârșit – dușmani blestemați, inamici blestemați". 

Nu precizează cine a cerut protecția lui Putin, dar a explicat că blestemele erau îndreptate spre "toți cei care l-au atacat".  Polyn a adăugat că "criticii lui răi" trebuie să fie tăcuţi. Acest lucru vine în timp ce Rusia se confruntă cu alte amenințări din partea SUA, titrează dailystar.

 

Liderul se confruntă cu numeroase amenințări

Grupul misterios a mai vrăjit pe dușmanii lui Putin

 
Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.