Eroinele de serviciu, Andreea Tonciu și Alexandra Ungureanu, au oferit telespectatorilor un schimb de replici care care şanse mari să devină memorabil.

Primele ironii au fost lansate de bruneta care în 2011 devenea virală cu declaraţia din emisiunea „Un show păcătos”, în care spunea în ce fel îşi satisfăcea iubitul.

„Îmi place să-i lovesc buricul lui Mitea (Nicolae) cu fruntea în fiecare seară”, declara ingenuă Andreea Tonciu despre relaţia pe care o avea cu fostul fotbalist.

Revenind la scandalul de la „Bravo, ai stil! Celebrities” (Kanal D), cântăreaţa Alexandra Ungureanu a parat cât a putut atacurile, dar bruneta a fost mai rutinată.

Andreea Tonciu nu s-a putut abţine şi în afara comentariilor legate de ţinuta artistei, a mai lansat unele şi cu privire la viața intimă a acesteia.

Nu este prima dată când pasionata combinaţiei carnale buric-frunte are discuţii contondente cu alte concurente, arhicunoscute fiind contrele cu Bianca Rus, Maria Ilioiu și Raluca de la Bambi.

Acum, însă, ea și-a ales o victimă mai puțin vocală, pe care a atacat-o în plin şi cât se poate de direct, ironizând că nu este căsătorită şi că nici n-o va face curând.

Remarca a deranjat-o pe artistă, dar la fel de iritată a fost şi Calina Roman, nepoata fostului premier Petre Roman, care a avut o ceartă separată cu Tonciu.

„De acum să mai umbli și tu la texte, vino cu replici noi”, i-a spus Alexandra Ungureanu la începutul dialogului.

„Andreea Tonciu: Tu nu trebuie să mă corectezi pe mine și trebuie să mă lași să zic ce vreau eu, înțelegi domnișoara Ungureanu?

Domnișoară, cu toate că sunteți mai mare ca mine. Dumneavoastră sunteți încă domnișoară, nu sunteți măritată ca să vă zic doamnă

Alexandra Ungureanu: Stai liniștită, că nu mă grăbesc la măritat. Aștept…

Andreea Tonciu: Mai așteaptă tu mult și bine, că o să te ia… știi cine…

Alexandra Ungureanu: A fost un comentariu foarte răutăcios la adresa vieții mele personale și nu mă cunoști”, şi-au spus cele două.

sursa: viva.ro

sursa foto: kanald.ro