Surprinzător este faptul că fotografiile care erau la un pas de a o arunca într-o situație neplăcută au fost făcute și trimise mai departe chiar de ea. În cadrul unui interviu, vedeta şi-a povestit experienţa trăită şi speră că cei care i-au auzit drama să tragă singuri concluziile potrivite, scrie Cancan. 

Magdalena Guga-Roşian a trăit clipe de panică în urmă cu aproape un an şi jumătate. Într-o înregistrare, vloggerița a povestit cu lux de amănunte tot ce i s-a întâmplat după ce şi-a făcut câteva fotografii indecente împreună cu o prietenă. „Acele poze sunt din 2013. Eu şi o prietenă ne-am făcut poze de genul ăsta şi le-am trimis unei alte prietene, pentru că ni se părea cool, fiindcă aveam 12-13 ani şi începusem să avem forme. (…) După aproximativ o săptămână, ne-am certat foarte urât, din cauza unui tip şi ea i-a trimis tipului respectiv fotografiile. (…). El le-a postat. (…). I-am trimis mesaj, să le şteargă, însă a început să mă ameninţe”, a povestit cunoscuta vloggeriţă.

Recent, Magdalena Guga-Roşian a declarat că a fost la un pas de a fi violată de un taximetrist.

„Am făcut un video legat de o temă extrem de serioasă, anume violul. Iar mare parte din comentarii vin de la masculi mult prea fecunzi care spun cu uşurinţă că dacă ar avea ocazia m-ar viola oricând, promovează felul ăsta de comportament şi sunt atât de inculţi, încât într-o situaţie atât de greşită ei îmi aduc replicile: «Păi, păcat că nu a făcut-o», «Oricum îţi plăcea dacă te viola». E trist, dar cu asemenea gândire nu ştiu în ce direcţie ne îndreptăm”, a declarat Magda, vloggeriţa care a fost la un pas de a fi victima unui viol.

 

 

Te-ar putea interesa și: