Evenimentul Zilei > Actualitate > VLADIMIR PUTIN are motive de GROAZĂ. RUSIA este cu un picior în groapă. De ce le este FRICĂ ruşilor | GALERIE FOTO
VLADIMIR PUTIN are motive de GROAZĂ. RUSIA este cu un picior în groapă. De ce le este FRICĂ ruşilor | GALERIE FOTO

VLADIMIR PUTIN are motive de GROAZĂ. RUSIA este cu un picior în groapă. De ce le este FRICĂ ruşilor | GALERIE FOTO

Vladimir Vorobyev este un fotograf rus care a ajuns celebru abia în ultimii ani.

  Statul Islamic TREMURĂ de GROAZĂ. Regele Iordaniei îl UMILEŞTE până și pe Vladimir PUTIN. Cum arată un RAMBO regal | GALERIE FOTO 

Vorobyev (1941 – 2011) s-a născut în Novokuznetsk, Rusia, şi tot acolo a expus, pentru prima oară, fotografiile fascinante realizate de el.


  Trei FEMEI au SEDUS gardienii unei închisori. După un AMOR SĂLBATIC, a urmat o EVADARE în masă | GALERIE FOTO 

Imaginile surprinse de fotograful rus ne arată adevăratul chip al epocii sovietice, dincolo de imaginile de propagandă care au împânzit, în trecut, toate publicaţiile de după de Cortina de Fier.

Imaginile din GALERIA FOTO de mai sus au un ecou deosebit în memoria ruşilor, mai ales în present, când Rusia se confruntă cu o criză economică severă cauzată de sancţiunile occidentale, iar peste 800 de magazine şi cafenele din centrul Moscovei au fost închise din cauza falimentului. În prezent, capitala Rusiei devine dezolantă, aşa cum era şi în imaginile lui Vorobyev.


  ELEVE-TRĂSNET în anii ’60. Cum arătau fetele care făceau DELICIUL campusurilor universitare | GALERIE FOTOInformaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: