Evenimentul Zilei > Actualitate > Vlad Voiculescu, atac teribil la premierul Florin Cîțu. Fostul ministru al Sănătății nu a uitat că a fost dat afară din Guvern
Vlad Voiculescu, atac teribil la premierul Florin Cîțu. Fostul ministru al Sănătății nu a uitat că a fost dat afară din Guvern

Vlad Voiculescu, atac teribil la premierul Florin Cîțu. Fostul ministru al Sănătății nu a uitat că a fost dat afară din Guvern

Vlad Voiculescu a transmis un mesaj otrăvit, îndreptat către premierul Florin Cîțu și a vorbit despre eșecul campaniei de vaccinare din România.

Vlad Voiculescu, fost ministru al Sănătății, nu a uitat că a fost remaniat din Guvern de premierul Florin Cîțu. Ieri, campania de vaccinare din România a înregistrat cinci milioane de persoane imunizate. Vlad Voiculescu a postat un mesaj pe contul de Facebook, însoţit de două imagini, una cu promisiunea premierului şi cealaltă cu realitatea bilanţului vaccinării.

Mesajul pe care i l-a transmis Vlad Voiculescu lui Florin Cîțu

„Domnul Cîțu și-a fixat singur o țintă în aprilie de 10 milioane de vaccinați până la finalul lunii iulie. Cele două imagini de mai jos reprezintă realitatea vs. ținta asumată de premier la sfârșit de iulie, așa cum observă Liviu IOLU.

#Româniitrebuiesăștie că majoritatea covârșitoare a deceselor din valul următor vor fi din rândul nevaccinaților. Altfel spus, aproape toate decesele inregistrate de acum încolo sunt decese evitabile. Decese imputabile eșecului campaniei de vaccinare din România.

#Româniitrebuiesăștie că realitatea nu e câtuși de puțin wow! Încă mai este timp ca premierul să se ocupe de problemele României și românilor! Încă e timp să fie salvate vieți!”, a scris Vlad Voiculescu pe contul de Facebook.

Pragul de 5.000.000 de persoane vaccinate cu cel puţin o doză a fost depăşit sâmbătă, au anunţat, ieri, membrii Comitetului Naţional de Coordonare a Vaccinării împotriva COVID-19 (CNCAV), într-o postare pe Facebook.

S-a depășit pragul de 5.000.000 de persoane vaccinate

„Peste 5.000.000 de persoane vaccinate! Astăzi am depăşit pragul de 5.000.000 de persoane vaccinate cu cel puţin o doză. Vaccinarea rămâne cea mai la îndemână soluţie de protecţie împotriva COVID-19.

„Este dificil de înțeles de ce personalul medical, sanitar, auxiliar, mai ales când a văzut pacienți infectați și i-a îngrijit, de ce nu s-a vaccinat până în acest moment, mai ales că avem toate condițiile pentru a o face, inclusiv la locul de muncă, în spitalul în care lucrăm. Eu cred că sunt în continuare persoane care au amânat această decizie și îmi doresc ca numărul celor care se vor vaccina în perioada următoare să crească”, spunea Valeriu Gheorghiță.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: