Evenimentul Zilei > Actualitate > Viziunea pierzaniei. Arsenie Boca și cutremurul din Capitală. Ce a prezis Părintele?
Viziunea pierzaniei. Arsenie Boca și cutremurul din Capitală. Ce a prezis Părintele?

Viziunea pierzaniei. Arsenie Boca și cutremurul din Capitală. Ce a prezis Părintele?

Parintele Arsenie Boca a vorbit despre cutremurele ce aveau să lovească România. Două dintre ele au avut loc deja, dar al treilea cutremur este încă „așteptat”.

Părintele Arsenie Boca este autorul mai multor profeții. De-a lungul timpului, el a prezis cele două cutremure care au lovit România în secolul trecut, dar a vorbit și despre un al treilea, scrie Cancan.

În așa numitele profeții, părintele Arsenie Boca a definit cutremurele ca fiind „cele două ouări”, pentru ca atunci când timpul va veni, o a treia se va produce și va pune întreg orașul la pământ.

Un cutremur major se va produce, probabil mai mare decât precedentele, și astfel, întreg Bucureștiul la fi lovit din toate direcțiile pentru ca, în cele din urmă, se dispară de pe harta României. Toate acestea vor fi precum o pedeapsă pentru că oamenii au păcate mult prea mari și, într-un fel sau altul, trebuie să plătească.

„Se va oua de două ori, iar la a treia ouare, marele oraş va fi şters de pe faţa pământului pentru păcatele lui”, a spus el. Profeția a fost efectuată undeva înainte de anii 40.

Arsenie Boca le spunea apropiaţilor că ei nu vor prinde acest eveniment major pentru că se va petrece în secolul următor.

O altă mărturie despre profețiile lui Arsenie Boca aparține lui Radu Cinamar, citat în cartea „Noi mărturii despre părintele Arsenie Boca”. „Ne-a mărturisit părintele că nu va mai dura mult şi va pleca spre Împărăţia Tatălui Ceresc, dar va părăsi această lume datorită unui complot mişelesc, al cărui scop este acela de-al otrăvi. Totuşi, el nu va împiedica asta, deoarece atunci misiunea lui spirituală pe pământ va fi deja terminată. El a spus că în mod paradoxal şi într-un interval scurt de timp, atenţa lumii se va îndrepta asupra ţării noastre, datorită schimbărilor extraordinare care vor avea loc şi a semnelor specifice care vor depăşi cu mult puterea limitată de înţelegere”, povestea bărbatul.