Evenimentul Zilei > Actualitate > Visul lui Puric pleaca la Zurich
Visul lui Puric pleaca la Zurich

Visul lui Puric pleaca la Zurich

Spectacolul de teatru non-verbal "Vis", realizat de Dan Puric, va fi prezentat marti, la Zurich, intr-una dintre cele mai importante sali de spectacol din oras, Kaufleuten, au anuntat organizatorii.

"Vis", un one man show Dan Puric, a fost distins cu Premiul special al Festivalului de Pantomima de la St.Croix – Elvetia (1992) si cu Premiul special al Programului Chicago Artist International (1996).

Spectacolul de la Zurich este inclus intr-o serie de evenimente culturale romanesti inceputa in septembrie 2006, cu expozitia „DadaEast. Romanii de la Cabaret Voltaire”.

Programul, ce a inclus si expozitia unui grup de sapte tineri plasticieni, „Cluj connection”, vernisata in octombrie 2006, se incheie cu un concert de jazz sustinut de Nicolas Simion, in februarie 2007.

Programul cultural este organizat de Ministerul Afacerilor Externe prin Ambasada Romaniei la Berna, in colaborare cu Institutul Cultural Roman.

Dan Puric a mai participat cu un spectacol intr-o campanie de promovare a imaginii Romaniei, initiata tot de Ministerul Afacerilor Externe, in 2006.

Piesa sa "Don Quijote", o adaptate dupa Cervantes, a fost prezentata, in turneu, la Londra, Paris, Bruxelles, Madrid, Viena, Roma dar si la Alcala de Henares, localitatea in care s-a nascut Miguel de Cervantes, intre 14 noiembrie si 4 decembrie.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: