Evenimentul Zilei > EVZ Play > Virusul nu fumează Untold! Mega-țeapa dată de organizatorii festivalului. Reînvie Caritas?
VIDEO

Virusul nu fumează Untold! Mega-țeapa dată de organizatorii festivalului. Reînvie Caritas?

Valul 4 e pe val. S-a încheiat vacanța, au început școlile, iar week-end-ul trecut ne-a adus câteva noi focare uriașe de coronavirus. Deși nu mai sunt locuri la ATI și avem 4000 de cazuri noi zilnic, virusul nu are culoare politică. Îl iubește și pe Boc, îl iubește și pe Nicușor. În orice caz Untold a fost un succes: sute de mii de tineri s-au coronavirusat fără opreliști. Iar organizatorii au făcut o avere.

În podcastul de miercuri EVZ Play, Robert Turcescu și invitații săi au discutat dublul standard al statului față de organizatorii de evenimente. Autoritățile au închis ochii la haosul de la Untold și Saga, cel mai nou festival al Capitalei, care a blocat câteva zile nordul metropolei.

„Cei din spatele Untold au întors milioane de euro de la stat. E un sistem piramidal”

Jurnalistul Bogdan Comaroni a explicat cum funcționează rețeta de succes de la UNTOLD. „Varianta Delta nu se duce la mare, dar dacă ajunge la Untold cântă și virusul. Nu se duce la PNL, n-are treabă cu congresul, dar are treabă întotdeauna cu poporul. Știi câte milioane de euro au strâns anul trecut de la guvern cei de la Untold? Le-a dat statul banii, au vândut bilete în avans, e un sistem piramidal. Acum e un scandal monstru în industria muzicală, au întors bani. Normal că la Untold nu vine virusul, cum anul trecut nu a venit la alegeri.

Reclamă Durex de la Untold

Să vezi când se termină festivalurile, au blocat tot Bucureștiul, purtau virusul ca nebunii. Cei care fac studii nu sunt publicați, nu sunt aduși la televizor. Ca să ai credibilitate adu oameni și de o parte și de alta, lasă oamenii liber să vorbească. Dar ție îți dictează doar Big pharma, îi plătesc să îi spele la creier pe alții. La ei (n.r. – organizatorii de festivaluri) e voie că s-au dat șpăgile”, a precizat Comaroni.

„Au fost 265.000 de oameni, un sfert nevaccinați. Unul n-a purtat mască. Își trăgeau jointul de la unul la altul. El merge doar la școală, e un virus foarte interesant”, a comentat moderatorul Robert Turcescu.

„Prostia omenească nu e problema statului”

Clujeanul Octavian Hoandră, un adept convins al vaccinării, a remarcat că o parte din vină pentru valul 4, care se anunță înfricoșător, o au chiar românii, opacitatea lor la realitatea pandemiei, dar și felul cum votează.

„Prostia omenească nu e problema statului. Piticii de grădină (n.r. – USR PLUS) au fost votați. Așteptăm tot timpul să ne spună guvernul ce să facem, ne merităm soarta. Noi nu suntem în stare să vedem ce se întâmplă în lumea asta, mor oameni pe capete, iar noi căutăm tot felul de filmulețe. Când avem atfel de politicieni să ne concentrăm pe ceea ce avem la dispoziție studii serioase și să luăm propriile hotărâri. Și-au bătut joc de medicii care au făcut minuni, oameni de la Salvare nici acum nu sunt plătiți, unii au murit”.

Versiunea integrală a emisiunii poate fi vizionată aici:

Publicat in categoriile: EVZ Play
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: