Evenimentul Zilei > Politica > Virgil Guran simte că i se pregătește ceva, după ce a vorbit de jocurile de culise făcute de serviciile secrete
Virgil Guran simte că i se pregătește ceva, după ce a vorbit de jocurile de culise făcute de serviciile secrete

Virgil Guran simte că i se pregătește ceva, după ce a vorbit de jocurile de culise făcute de serviciile secrete

Virgil Guran a spus că se simte vânat după ce a avertizat că lupta internă din PNL reprezintă o mare miză pentru anumite structuri din serviciile secrete.

Virgil Guran, liderul grupului PNL din Senat, este un susținător al lui Ludovic Orban, înaintea alegerilor interne ale partidului și a afirmat zilele trecute că, în această dispută ar fi implicate și personaje din serviciile secrete. Politicianul a venit cu noi precizări legate de acest subiect. El s-a plâns că este vânat și că i se pregătește un dosar.

Virgil Guran simte o tensiune în jurul său după ce a vorbit despre serviciile secrete

„Am spus foarte clar un lucru că nu este cazul să se mai întâmple ceea ce s-a întâmplat în trecut, când serviciile s-au implicat şi s-a dovedit acest lucru. Ştiţi foarte bine că a fost problema cu Coldea când a avut anumite probleme şi s-a dovedit că nu a fost în regulă treaba asta. S-a interpretat că eu aş pus Cîţu de către servicii. Nu cred că e pus Cîţu de către servicii, dar într-adevăr am dat un semnal

În momentul de faţă, sunt vânat şi se încearcă constituirea unui dosar penal. Sper că nu este din partea colegilor”, a afirmat Virgil Guran la România TV.

„Sincer să fiu, nu îi bănuiesc pe colegii care sunt în echipa adversă, sub nicio formă. Voi veni foarte clar să prezint situaţia reală în momentul în care aflu, pentru că trebuie să mă cheme, să mă întrebe despre ce e vorba. N-am nicio problemă. N-am făcut absolut nimic. Voi vedea ce şi cum se întâmplă în acest sens.

Am spus un lucru şi îl recunosc că sunt câţiva colegi, preşedinţi de organizaţii, care au început să fie luaţi la întrebări acum, ceea ce poate trebuia să se aştepte să treacă Dumnezeului odată alegerile, pentru că există prea multe suspiciuni în spera politică. Şi poate nu era cazul acum să se întâmple”, a ma precizat susținătorul lui Ludovic Orban.

Rareș Bogdan nu crede în jocuri de culise, externe partidului

Pe de altă parte, Rareș Bogdan, susținător al lui Florin Cîțu, nu crede în implicarea serviciilor secrete în luptele interne din PNL.

„Nu cred în implicarea serviciilor de informaţii în lupta internă din partidele politice sau pe scena publică. Cred că SRI, din momentul în care a fost preluat de către echipa Eduard Hellwig cu ceilalţi generali sub subordine, tocmai că şi-au dus în unităţi activul şi au făcut ceea ce nu a făcut vechea conducere a SRI.

Nu cred în implicarea serviciilor. Cred că serviciile în ultimi ani când Puterea a fost preluată de Klaus Iohannis, şi la conducerea serviciilor au ajuns oameni de talia lui Edward Helwig au făcut în a respecta întru totul fişa care le este stabilită prin Constituţie. Nu i-am mai văzut implicaţi în niciun fel în alte acţiuni.

Legat de scheleţi, am văzut declaraţia domnului Orban şi a domnului Guran. Dacă apar scheleţi, înseamnă că ei există”, a spus Rareș Bogdan la România TV.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: