Evenimentul Zilei > Politica > Viorica Dăncilă a rămas fără cuvinte. Surpriza uriașă de care a avut parte la Satu Mare
Viorica Dăncilă a rămas fără cuvinte. Surpriza uriașă de care a avut parte la Satu Mare

Viorica Dăncilă a rămas fără cuvinte. Surpriza uriașă de care a avut parte la Satu Mare

Una caldă și una rece pentru Viorica Dăncilă. După ce a fost așteptată de o parte a electoratului cu înjurături și scandări împotriva PSD-ului și a actualului Guvern, premierul României a avut parte și de momente de alint.

Un bărbat de 70 de ani i-a făcut o declarație de dragoste Vioricăi Dăncilă, în timpul întâlnirii dintre premier, mediul de afaceri și fermierii din Satu Mare. Când s-a apropiat de premier, bărbatul s-a pus în genunchi și i-a sărutat mâna.

„Când mă uit cu soția la dvs. la televizor, soția se uită la mine cu coada ochiului că oare nu intru în ecran? (…) Nu știu când o să vă mai văd, dar aș vrea să rămân cu o promisiune din partea dumneavoastră: vreau să vă ating și să-mi întindeți mâna. Vă iubesc tare mult!”, i-a spus pensionarul.

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fsatumarenews%2Fvideos%2F361504094570298%2F&show_text=0&width=560" width="560" height="315" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true" allowFullScreen="true"></iframe>

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: