Evenimentul Zilei > Monden > Viorica Dăncilă a făcut un gest neașteptat. Fostul premier, într-o ipostază inedită
Viorica Dăncilă a făcut un gest neașteptat. Fostul premier, într-o ipostază inedită

Viorica Dăncilă a făcut un gest neașteptat. Fostul premier, într-o ipostază inedită

Fostul premier al României, Viorica Dăncilă, a botezat alături de soțul ei o fetiță.

Viorica Dăncilă a fost profund emoționată, iar acest lucru s-a putut vedea din fotografiile publicate pe contul său de facebook.

„A fost o binecuvântare să o țin în brațe pe Maya-Ecaterina, la creștinarea ei. Bine ai venit în această lume, draga noastră! Să-ți fie viața plină de bucurii, zâmbete și oameni frumoși!”, a scris Dăncilă.

Imediat, internauții au lăsat comentarii pozitive, semn că gestul fostului premier și președinte de partid a fost unul apreciat.

„Ce poate fi mai frumos decât să încreștinezi un copil!? Să vă trăiască, să fie sănătoasă și norocoasă! Nașilor numai bine și la mai multi fini!”, a scris Gabriela Ion.

Un alt internaut a felicitat-o pe Viorica Dăncilă pentru gestul ei de a creștina un copil.

„Stimată doamnă, să vă trăiască fina cu mult noroc și sănătate și să fiți binecuvîntați.Noapte bună în viață”, a sdcris și Lenuța Ioica.

S-a retras din viața politică

Viorica Dăncilă s-a retras din viața politică, după ce a predat șefia PSD către actualul președinte, Marcel Ciolacu. Cu toate astea, fostul premier al României a mai scris pe facebook, mai rar, diferite mesaje, unul dintre acestea dedicat zilei Europei.

„Astăzi, mai mult ca oricând, o Europă puternică și unită rămâne, așa cum spunea Adenauer, o necesitate pentru noi toți. Poate că unitatea europeană cere, uneori, compromisuri frustrante. Dar, să nu uităm că nicio țară din această familie nu a ridicat brațele împotriva alteia. Întreaga lume are nevoie de o Europă liberă, prosperă și democratică. Să mergem înainte pe acest drum cu forță, hotărâre și puterea idealurilor noastre! O facem pentru noi și pentru viitorul copiilor noștri. Suntem o comunitate diversă, dar întreagă”, a scris Dăncilă.

Angajată la BNR

La mijlocul lunii mai, guvernatorul Băncii Naționale a României, Mugur Isărescu a anunțat că a angajat-o pe Viorica Dăncilă și că este foarte mulțumit de activitatea acesteia.

„Motivele, ca politică de resurse umane, au fost explicate pe larg de directorul resurse umane și se găsesc pe site-ul băncii. Nu am nimic de adăugat. În ceea ce privește domeniul în care dânsa lucrează, n-a luat locul niciunui specialist din Banca Națională. Domeniul în care dânsa lucrează, anume economia verde, este un domeniu relativ nou și pentru dânsa și pentru oricine. Nu avem absolvenți de facultate sau de orice studiu în domeniul acesta. Împreună cu colegii care formează lucrul respectiv, studiază și probabil că în toamnă grupul respectiv va termina o lucrare, va ieși în public cu materialul respectiv”, a anunțat guvernatorul BNR.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: