După încă o ediție a emisiunii Acces Direct de la Antena 1, Vulpița și Viorel au stat față în față, poate pentru ultima oară.

Declarațiile celor doi din ultimele zile indică faptul că dragostea dintre ei s-a stins și că nu ar mai fi nicio cale de întoarcere după cele întâmplate. Ba chiar mai mult, Viorel ar fi trecut deja peste soția sa, având o amantă.

Nu se cunosc prea multe detalii, deoarece Viorel a fost foarte secretos în ceea ce o privește pe noua sa domnișoară, dar a recunoscut că a găsit-o pe Facebook și plănuiește să-și refacă viața cu ea.

„Pe taică-său îl felicit! Are dreptate ce zice, că e o mincinoasă. Are mare dreptate! Iar mamă-sa vorbește tot numai prostii și o influențează exact mamă-sa.

Mi-a zis unchi-său că a auzit niște discuții extraordinar de mari, că de asta a luat-o și pe sora ei aici, ca să vină să se plângă, nu știu ce prostii, ca să-i ajute Accesul să le dea o casă Asta le este toată șmecheria!”, a mărturisit Viorel.

Pentru că acum este un bărbat „singur”, sau care măcar locuiește singur, întrucât Vulpița a ales să stea la un hotel de fițe din Capitală, Viorel este pregătit să nu mai sufere din iubire, găsindu-și deja o altă femeie cu care să-și împartă așternuturile.

„Mă gândesc să-mi refac viața cu altcineva. Am văzut-o pe Facebook. Știu cum o cheamă, știu tot!”, a spus Viorel, conform Antena 1.


Certurile nu sunt ceva nou. Cei doi au probleme mari în căsnicie de ceva vreme. Am putea spune că celebritatea este cea care i-a despărțit pe soții Stegaru.

Nervoasă din cauză că Viorel i-a aruncat hainele pe geam într-un act de furie, Vulpița a spus că soțul său nu este bun de muncă și că, atunci când erau acasă, nu făcea nimic și nu o ajuta la treabă.

„Spune numai mincuni în platou! A zis numai prostii, că eu nu am muncit, acasă. Nu e rușine?! Și minte! Nu ți-am dat bani? Ți-am spus clar și precis! Pe verigheta mea, pui… E 350 de lei. Amândouă au fost 700 de lei. O bag la furt! Că a furat verighetele! Eu spun clar: facem testul poligraf!”, i-a reproșat Viorel, Vulpiței, la Acces Direct.